Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφησε το γιο της στον πρώην μόνο για λίγη ώρα - Όταν της έστειλε φωτογραφία το πρόσωπό του μέσα στον εμετό, ήταν ήδη αργά...

Ανατριχιαστική ιστορία

11 Αυγούστου 2020 10:49
Άφησε το γιο της στον πρώην μόνο για λίγη ώρα - Όταν της έστειλε φωτογραφία το πρόσωπό του μέσα στον εμετό, ήταν ήδη αργά...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 27χρονη μητέρα άφησε το γιο της στον πρώην μόνο για λίγη ώρα. Όταν της έστειλε φωτογραφία το πρόσωπό του μέσα στον εμετό, ήταν ήδη αργά...

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μια μέρα πριν ο μικρός Mason πεθάνει. Ήταν μέρος μιας συνομιλίας της μητέρας και του πατριού για το ποιος πρέπει να πάει το παιδί στον γιατρό. Επίσης, μια 21χρονη τράβηξε μια φωτογραφία και δε φανταζόταν ότι μετά από λίγο θα έχανε τα πάντα...

Τώρα ο O’Sullivan, η Lee, και ο 17χρονος Ryan Robert Barry Hodson κατηγορούνται με την ανθρωποκτονία του παιδιού. Ο 17χρονος Hodson, που ζούσε στο ίδιο σπίτι με το μικρό αγοράκι, αρνήθηκε σε πολλές περιπτώσεις να πάει το παιδί στον γιατρό όταν του ζητήθηκε, ισχυριζόμενος ότι δεν είναι δικό του παιδί.

Στο δικαστήριο, η μητέρα δήλωσε ότι βρισκόταν σε καταχρηστική σχέση, αλλά είχε σκοπό να αφήσει το σύντροφό της, που αρνιόταν να την αφήσει να δει το παιδί της.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η μητέρα, ο πατριός και ο 17χρονος απέτυχαν να παρέχουν στο μικρό παιδί ιατρική βοήθεια, παρά τα τραύματά του, αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πως προκλήθηκαν. Οι αναφορές της αστυνομίες αποδίδουν το θάνατο του παιδιού σε φλεγμονή εξαιτίας ρήξης του λεπτού εντέρου.

Μητέρα έβγαλε φωτογραφία ένα αγόρι να παίζει με το γιο της - Σήμερα ψάχνει...

H Κέιτι και ο άντρας της ζουν στο Palm Beach και χάρηκαν πάρα πολύ που έφεραν μαζί ένα παιδί στον κόσμο. Η εγκυμοσύνη της προχωράει τέλεια και ο Κάντεν, ο γιος τους, γεμίζει τις ζωές των γονιών του με αγάπη και χαρά. Αλλά μόλις μήνες μετά τη γέννα του, η μητέρα του αρχίζει και τρομοκρατείται.

Καταλαβαίνει πως ο γιος της δεν αναπτύσσεται όπως οι συνομήλικοί του. Σήμερα όμως, μετανιώνει που σύγκρινε το γιο της με άλλους. Ένας γιατρός τελικά τους έδωσε μία φρικτή διάγνωση: πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 2. Δεν θα μπορέσει ποτέ να περπατήσει χωρίς βοήθεια. Θα μπορεί μόνο να κάθεται με πολύ κόπο. Δεν θα καταφέρει να γεράσει.

Η Κέιτι παλεύει για τον γιο της και εκείνος κάνει το ίδιο! Κάθε μέρα, παλεύει να κάνει το επόμενο βήμα και να προχωρήσει τη ζωή του. Μαθαίνει να σηκώνει το κορμό του και τα χέρια του. Στο τέλος θα μπορεί να χρησιμοποιεί καροτσάκι. Η Κέιτι όμως είναι πολύ περήφανη για τον γιο της.

Πηγαίνουν στο μουσείο μαζί και στο ενυδρείο γιατί το πάτωμα είναι λείο και μπορούν να κινούνται με το καροτσάκι. Μία μέρα όμως έγινε μία υπέροχη συνάντηση.

Ο Κάντεν έπαιζε με ένα έκθεμα και προσπαθούσε να το καταλάβει, όταν ήρθε ένα άλλο παιδί και έγινε κάτι που την συγκίνησε πραγματικά. Αμέσως τράβηξε μία φωτογραφία και την ανέβασε στο Facebook, γράφοντας:

Προς το μικρό αγόρι από το μουσείο επιστήμης, δεν σε ξέρω, αλλά σε ευχαριστώ που είσαι έτσι καταπληκτικός. Άφησες τον γιο μου να παίξει μαζί σου. Τον βοήθησες να σηκώσει τις μπάλες από κάτω όταν είδες πως δεν μπορούσε. Δεν τον ρώτησες τι πρόβλημα είχε ή γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει, απλά τον είδες.

O Κάντεν μοιάζει πολύ με σένα, είναι πολύ περίεργος και πανέξυπνος. Θέλει να μάθει πώς δουλεύουν τα πάντα. Σε ευχαριστώ που τον βοήθησες να γυρίσει τον μοχλό όταν πρόσεξες πως ήταν πολύ αδύναμος για να το κάνει μόνος του. Μπορεί ποτέ να μην το δεις αυτό, αλλά με το να είσαι ο εαυτός σου, κάνεις τον κόσμος μας καλύτερο.’

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία έγινε viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου αλλά δεν είναι η μόνη, δείτε εδώ πώς μια μητέρα μέσα από μία φωτογραφία κατάλαβε πως ο γιος της είχε καρκίνο.

Η μητέρα εξήγησε σε μία συνέντευξη αργότερα πως δεν έχει πρόβλημα με τις ερωτήσεις πάνω στην υγεία του Κάντεν. Απλά το ότι είδε ένα φυσιολογικό παιδί να φέρεται στον γιο της σαν να ήταν φυσιολογικός, σημαίνει πολλά για τον γιο της που παλεύει κάθε μέρα για την επιβίωσή του.

Με τη φωτογραφία, η Κέιτι θέλει τώρα να βρει το νεαρό αγόρι και να τον ευχαριστήσει προσωπικά και επίσης θέλει να μάθει ο κόσμος για την ασθένεια του γιου της. Μία ασθένεια που πραγματικά τον βασανίζει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share