Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές: Γαμπρός σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι για να χορέψει τον πρώτο χορό με τη νύφη - Οι εικόνες συγκλονίζουν

Ανατριχιαστική ιστορία!

11 Αυγούστου 2020 10:08
Ραγίζει καρδιές: Γαμπρός σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι για να χορέψει τον πρώτο χορό με τη νύφη - Οι εικόνες συγκλονίζουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ημέρα του γάμου του, ο Τζόυ στάθηκε όρθιος για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Αύγουστο του 2012. Από εκείνη τη "μαύρη" ημέρα του Αυγούστου ο Τζόυ είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και ανίκανος να νιώσει ο,οτιδήποτε κάτω από τη μέση. Στο πλευρό του στάθηκε η γυναίκα του, δηλαδή η νύφη της φωτογραφίας.

Ο γάμος του ήταν για τον 27χρονο νέο, ό,τι καλύτερο συνέβη μετά το μοιραίο εκείνο καλοκαίρι. Ο Τσόυ θέλησε να κάνει αυτή τη μέρα ακόμη πιο ξεχωριστή όχι τόσο για εκείνον όσο για την αγαπημένη του Μισέλ που στάθηκε δίπλα του όλο αυτό το διάστημα.

Παρά το γεγονός, ότι οι δυο τους δε μπόρεσαν να χαρούν τη σχέση τους σαν δυο φυσιολογικοί άνθρωποι, αφού τέσσερις μήνες μόνο μετά τη γνωριμία τους, ήρθε το ατύχημα του Τσόυ, η Μισέλ δεν τα παράτησε. Έμεινε μαζί του στηρίζοντας τον μιας και, όπως η ίδια λέει, ήξερε από την αρχή πως ο Τζόυ είναι η "αδελφή ψυχή της".

Οι δυο τους δεν έχουν μόνο το ίδιο επώνυμο, Τζόνσον, αλλά γεννήθηκαν και την ίδια μέρα! "Ξέραμε πως ήταν γραφτό να είμαστε μαζί", δήλωσε η 27χρονη κοπέλα. Η πρόταση γάμου ήρθε τον Απρίλιο του 2013 και ο γάμος στις 28 Ιουνίου του 2014, μία ημέρα πριν τα κοινά τους γενέθλια.

"Είπα το “ναι” γιατί ο Τζόυ είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος, αστείος και γεμάτος αγάπη, ακριβώς όπως ήταν και πριν το ατύχημα. Έπρεπε να συνηθίσει σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, άρρηκτα συνδεδεμένο με το αναπηρικό του καροτσάκι: Από το να κάνει ντους, μέχρι και να ντυθεί", είπε η Μισέλ.

Όσο λοιπόν η μέλλουσα νύφη ετοίμαζε το γάμο, ο γαμπρός παρέα με τους φίλους του έβαζε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα του επέτρεπε να σταθεί όρθιος, μπροστά στη γυναίκα που αγαπούσε. Και τα κατάφερε, καθώς στις 28 Ιουνίου ο Τζόνσον, που ποτέ δε φανταζόταν, ότι μετά την φρίκη που έζησε όταν πολεμούσε στο Αφγανιστάν κάτι άλλο… ακόμη πιο σκληρό ακολουθούσε, αντίκρισε τη Μισέλ στα μάτια χωρίς να χρειαστεί να στρέψει το κεφάλι του προς τα πάνω…

Πώς; Με τη βοήθεια μίας ειδικής ζώνης που τον κράτησε όρθιο όσο χρειαζόταν για να χαρίσει στη γυναίκα της ζωής του τον πρώτο χορό. Όπως παλιά οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρο που φάνταζε ακατόρθωτο.

"Όλοι έκλαιγαν. Ήταν απίθανο να είναι όρθιος και να χορεύουμε πρόσωπο με πρόσωπο. Και έτσι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα", δήλωσε η κοπέλα. Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν αυτές οι ιστορίες, δείτε εδώ μια απίθανη έκπληξη που έκανε ένας γαμπρός σε μια νύφη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share