Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Βάτραχος καταπίνει αυτό το σκαθάρι και μετά... - Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι γίνεται στο σώμα του

Απίστευτο!

10 Αυγούστου 2020 14:54
Βάτραχος καταπίνει αυτό το σκαθάρι και μετά... - Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι γίνεται στο σώμα του
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι γίνεται στο σώμα ενός βατράχου, ο οποίος αποφασίζει να καταπιεί ένα σκαθάρι και μετά συμβαίνει κάτι μοναδικό.

Συγκεκριμένα, επιστήμονες πραγματοποίησαν ένα πείραμα, σχετικά με το εν λόγω θέμα, βάζοντας επί της ουσίας το σκαθάρι στο... στόμα του βατράχου, για να δουν ποια θα είναι η αντίδραση στο σώμα του, μόλις το φάει, την ώρα που δείχνει να μπορεί να δώσει μάχη ακόμη και με ένα φίδι.

Αυτό που γίνεται στο τέλος είναι φοβερό. Το σκαθάρι επιδεικνύει μοναδικές ικανότητες επιβίωσης και... βγαίνει από το σώμα του βατράχου στη διαδικασία της απόληξης ολοζώντανο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, όπου δοκιμάστηκαν πάνω από 50 παρόμοια είδη, το συγκεκριμένο μπορεί τελικά να επιβιώσει με πιθανότητες στο 90%, κάτι που σημαίνει κιόλας πως ο βάτραχος πρέπει να αναζητήσει... κι άλλη τροφή.

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτο: Βάτραχος καταπίνει ένα φίδι ενώ αυτό τσακώνεται με μια γάτα!

Τα φίδια θεωρούνται από τα πιο επικίνδυνα είδη ερπετών στο ζωικό βασίλειο, απ' ότι φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντα! Το Athensmagazine.gr πρόσφατα σας έδειξε έναν σκίουρο που επιτίθεται σε ένα φίδι, σήμερα ένα νέο βίντεο έρχεται για να σοκάρει!

Έχουμε δει, λοιπόν, δεκάδες περιπτώσεις ζώων, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα, να παλεύουν για το φαγητό τους και το... φαγητό να παλεύει για τη σωτηρία του. Συνήθως, όταν τα θηράματα καταλήξουν στο στόμα του θηρευτή τους, αυτό σημαίνει πως ήρθε το τέλος. Πολλά, όμως, είναι εκείνα, που δεν θα «πέσουν» αμαχητί... Σαν αυτό το φίδι.

Σε ένα μοναδικό βίντεο, καθώς δεν έχουμε δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, ένα φίδι εμφανίζεται να τσακώνεται με μια γάτα. Μια γάτα, βέβαια, η οποία μάλλον παίζει με το ερπετό, το οποίο σαφώς και δεν το καταλαβαίνει αυτό και της επιτίθεται, χωρίς να καταφέρει, πάντως, να τη δαγκώσει. «Και πού είναι το φοβερό;», θα αναρωτηθείτε.

Το φοβερό είναι ότι, την ίδια στιγμή, που το φίδι «τα βάζει» με το αιλουροειδές, βρίσκεται στο στόμα ενός μεγάλου βατράχου, που έχει αρχίσει να το καταπίνει!

Δείτε τον νικητή της απίθανης μάχης στο video:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share