Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προσπαθούσε να μείνει έγκυος 17 χρόνια - Όταν ανακοίνωσε στον άντρα της τα ευχάριστα εκείνος...

Απίστευτο!

10 Αυγούστου 2020 14:37
Προσπαθούσε να μείνει έγκυος 17 χρόνια - Όταν ανακοίνωσε στον άντρα της τα ευχάριστα εκείνος...

Το βίντεο ενός άντρα από την Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που τον δείχνει να καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η γυναίκα του είναι έγκυος μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, κάνει τον γύρο του ίντερνετ και συγκινεί. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό βίντεο με πρωταγωνίστρια μια έγκυο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 24χρονη έγκυος έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η Ντάνα είπε στο BuzzFeed, ότι η ίδια και ο άντρας της, Άρκελ, ξεκίνησαν τις προσπάθειες για να αποκτήσουν παιδί αμέσως μετά τον γάμο τους, δηλαδή 17 χρόνια πριν!

Είπε ότι υπέθεταν ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα στο να αποκτήσουν παιδιά. “Είχαμε σχεδιάσει τα πάντα”, ανέφερε.

Αλλά το ζευγάρι έδωσε αγώνα. Η Ντάνα ανέφερε ότι γέννησε ένα θνησιγενές παιδί και είχε 4 αποβολές. Πριν από 5 χρόνια περίπου, ανέφερε, ότι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το όνειρό τους να γίνουν γονείς.

“Απλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδί, οπότε αποφασίσαμε να τα παρατήσουμε”, ανέφερε.

Πρόσφατα όμως, η Ντάνα σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε πως ήταν πέντε μηνών έγκυος.

Ανέφερε ότι είχε κάποιες ενδείξεις ότι κάτι συμβαίνει, όταν συνέχιζε να περπατάει με τους φίλους της, αλλά δεν έχανε βάρος, όπως παλιότερα.

Πήγε στο γιατρό και έμαθε πως είναι έγκυος. Όταν έμαθε πόσο μηνών ήταν, άρχισε να σχεδιάζει με την οικογένειά της τον καλύτερο τρόπο για να το ανακοινώσει στον άντρα της.

Ήμουν εκστασιασμένη”, είπε. “ Δεν είχαμε σχεδιάσει τίποτα. Δεν προσπαθούσαμε”.

Αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον άντρα της, βάζοντας κουλουράκια στον φούρνο και δίπλα σ’ αυτά μια εικόνα από τον υπέρηχο. Μετά βιντεοσκόπησε την αντίδρασή του για να την δείξει στους συγγενείς τους.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Η κοιλιά της είχε μεγαλώσει υπερβολικά στην τέταρτη εγκυμοσύνη - Δυστυχώς όμως το πρόβλημα ήταν άλλο…

Ένα ζευγάρι, που πίστευε ότι βρισκόταν στην τελευταία εγκυμοσύνη του, το περίμενε μεγάλη έκπληξη, που θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε τραγωδία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο που κάνει το γύρου του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια έγκυος γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας.

Δεν μπορώ να φανταστώ πιο δύσκολη απόφαση από αυτή που κλήθηκε να πάρει αυτό το ζευγάρι. Η Κλόε και ο Ντλάνσταν είχαν ήδη μεγάλη οικογένεια. Ωστόσο, με τρεις γιους ηλικίας 1,2 και 3, το ζευγάρι από την Αυστραλία ήθελε μία κόρη, για αυτό αποφάσισαν να δοκιμάσουν άλλη μια φορά. Και έτσι η Κλόε έμεινε ξανά έγκυος.

Είχαν χαρεί πάρα πολύ και οι δύο. Αλλά αυτή τη φορά η εγκυμοσύνη της ήταν διαφορετική. Η κοιλιά της μεγάλωσε πολύ πιο γρήγορα από τις άλλες φορές και συνέχιζε να μεγαλώνει.

Ένας υπέρηχος αποκάλυψε την αιτία: τρίδυμα! Ξαφνικά, η οικογένειά τους θα διπλασιαζόταν. Και μέσα σε αυτά τα τρία παιδιά, ήταν και το κοριτσάκι που το ζευγάρι πάντα ήθελε.



Δυστυχώς, ο υπέρηχος έδειξε ότι ένα από τα τρία παιδιά δεν έπαιρνε αρκετό οξυγόνο – και ήταν το κοριτσάκι. Το όνειρό τους είχε μόλις μετατραπεί σε εφιάλτη. Με το κοριτσάκι τους σε κίνδυνο, μπορούσαν ή να προκαλέσουν πρόωρη γέννα και να θέσουν σε κίνδυνο και τα 3 μωρά τους, ή να αφήσουν την κόρη τους να πεθάνει και να σώσουν τα δύο αγόρια. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση.

Μετά από αρκετή σκέψη, το ζευγάρι αποφάσισε να σώσει και τα τρία του παιδιά. Έκαναν καθημερινά υπέρηχο για να βλέπουν την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό της. Τελικά τα γέννησε πολύ πρόωρα και ήταν ακόμα σε κίνδυνο για αρκετές εβδομάδες.

Η Κλόε και ο Ρόχαν σκεφτόντουσαν πολύ την απόφασή τους ακόμα και μετά τη γέννηση από τα τρίδυμα, ξέροντας ότι διακινδύνευσαν τη ζωή όλων των παιδιών τους. Αλλά ο Χένρι ,ο Ρούφους, και η Πέρλ συνέχισαν να μάχονται και να δυναμώνουν.

Εννιά εβδομάδες μετά, ο Χένρι και ο Ρούφους πήγαν επιτέλους σπίτι για να γνωρίσουν τα μεγαλύτερα αδέρφια τους. Η αδερφή τους όμως έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο γιατί δεν ήταν έτοιμη ακόμα. Αλλά η οικογένεια είχε σταθεί στα πόδια της, και πλέον το ζευγάρι είχε 6 παιδιά ηλικίας 3 ετών και κάτω.

Με τόσα παιδιά σε τόσο κοντινή ηλικία, μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτή την οικογένεια την περιμένουν αρκετά δύσκολες ημέρες, αν και ήδη έχουν δείξει την αποφασιστικότητά και τη δύναμή τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στηρίζουν για πάντα ο ένας τον άλλον.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share