Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

74χρονη γιαγιά είχε αναιμία κι έτρωγε καρφιά - Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας συγκλονίσει

Πίστευε πως βοηθάνε το σίδηρο!

10 Αυγούστου 2020 11:06
74χρονη γιαγιά είχε αναιμία κι έτρωγε καρφιά - Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας συγκλονίσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γιαγιά από τη Ρωσία, αποδείχθηκε, ότι είχε καταπιεί 152 μεταλλικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων καρφιά, μπουλόνια και ένα χερούλι, γιατί πίστευε πως έτσι καταπολεμά την αναιμία από την οποία πάσχει.

Η 74χρονη γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία οι χειρουργοί αφαίρεσαν ένα - ένα όλα τα αντικείμενα από το στομάχι της.

Πώς έφτασε στο σημείο να πάει στο νοσοκομείο;

Επισκέφθηκε το νοσοκομείο, γιατί επί ημέρες παρουσίαζε υψηλό πυρετό, όμως όταν οι γιατροί είδαν τις ακτινογραφίες του στομαχιού της, πραγματικά τα έχασαν. Η ίδια παραδέχθηκε πως κάποια στιγμή είχε καταπιεί και ένα ασημένιο κολιέ μεγάλης αξίας.

Για να δικαιολογήσει τις πράξεις της είπε πως ήταν αναιμική και πίστευε πως το να καταπίνει σιδερένια αντικείμενα βοηθούσε να βελτιώσει τα επίπεδα του σιδήρου στο αίμα της. Μάλιστα, η "γυναίκα με το σιδερένιο στομάχι", όπως την ονόμασαν τα τοπικά ΜΜΕ, κατάπινε σιδερένια αντικείμενα τα τελευταία 14 χρόνια. Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν οι περίεργες ιστορίες, δείτε εδώ το λόγο που μια 80χρονη περπατούσε ξυπόλυτη.

Τράβηξε αυτή τη φωτογραφία μετά την κηδεία της γιαγιάς - "Πάγωσε" όταν την κοίταξε προσεκτικά

Ανατριχιάζει η φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά την κηδεία της γιαγιάς της. Μόλις παρατήρησε καλύτερα την εικόνα έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Θα ανατριχιάσετε.

Οι γιαγιάδες για όλους μας, είναι ένα αγαπητό πρόσωπο και οι περισσότερες μας κατακτούν με τον τρόπο τους. Έτσι ήταν και αυτή η γιαγιά που πέθανε. Ένα απόγευμα, ενώ καθόταν με την οικογένειά της στο σαλόνι του σπιτιού της στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, η 18χρονη Νταϊάνα Λάντ, αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία του πατέρα και της μητριάς της.

Όταν όμως κοίταξε την εικόνα που είχε τραβήξει, ένιωσε ένα ρίγος να την διαπερνάει. Μπορούσε να δει ένα πρόσωπο να αιωρείται μέσα στο παράθυρο.

Η μητριά της είχε μόλις επιστρέψει από την κηδεία της γιαγιάς της στην Τουρκία και όταν κοίταξε τη φωτογραφία, ήταν σίγουρη πως ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς της όταν ήταν νεαρή. "Εκείνη και η γιαγιά της ήταν πολύ δεμένες και μπορούσε να νιώσει την παρουσία της όλη τη μέρα. Ήξερε πως η γιαγιά της την πρόσεχε," εξήγησε η Νταϊάνα.

Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσει να διαβάζετε περίεργες ιστορίες, δείτε εδώ τι απίθανο αποφάσισε να κάνει μια 86χρονη γιαγιά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share