Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μοιάζει με ένα κομμάτι κρέας - Μόλις δείτε τι πραγματικά είναι θα "παγώσετε"

Απίστευτο!

10 Αυγούστου 2020 09:52
Μοιάζει με ένα κομμάτι κρέας - Μόλις δείτε τι πραγματικά είναι θα

Το κρέας είναι ένα προϊόν που όλοι οι ειδικοί μας εφιστούν την προσοχή σχετικά με την κατανάλωσή του και κυρίως όταν δεν μαγειρεύεται από εμάς αλλά αποφασίζουμε να το φάμε σε κάποιο εστιατόριο. Μπορεί να μιλάμε για ένα υλικό γεμάτο πρωτεΐνη αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάνει και τόσο καλό στον οργανισμό μας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν μειώσετε την κατανάλωση του.

Ωστόσο, η τρομερή αποκάλυψη γύρω από αυτό το κομμάτι κρέατος σίγουρα μας σόκαρε μιας και το μυαλό μας δεν είχε πάει τόσο μακριά, σε αντίθεση με την ανατριχιαστική "εφευρετικότητα" κάποιων ιδιοκτητών κρεοπωλείων ή εστιατορίων.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είμαστε σίγουροι ότι δεν είμαστε τόσο αφελείς ώστε να ισχυριστούμε ότι δεν έχουμε καταναλώσει ποτέ κάτι τέτοιο, εν άγνοιά μας.

Αυτό που είδαμε στο παρακάτω βίντεο μας ξεπερνά και η σκέψη ότι κάποιοι κάνουν κάτι τέτοιο – και χειρότερα – δεν θέλουμε καν να περνάει από το μυαλό μας. Δυστυχώς όμως, πολλές εταιρείες και εστιατόρια αυτό ακριβώς κάνουν με το κρέας τους…

Το τελικό αποτέλεσμα ονομάζεται «μπριζόλα- φράνκενσταϊν» και όχι άδικα: είναι υπολείμματα από κρέας που «κολλήθηκαν» μαζί, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ψεύτικη μπριζόλα.

Ρίξτε μια ματιά αν αντέχει το στομάχι σας:

Πριν βάλετε το κρέας στη σχάρα αλείψτε το με ακτινίδιο - Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει

Πολλές νοικοκυρές αντιμετωπίζουν προβλήματα, με το μαγείρεμα του κρέατος. Αυτό, διότι δεν το κάνουν αρκετά μαλακό. Έτσι, δεν πετυχαίνουν το αποτέλεσμα που αναζητούν και το οποίο δεν είναι άλλο από το να έχουν μαλακό κρέας. Ας μην ξεχνάμε πως το κρέας δεν χρειάζεται μόνο να είναι γευστικό. Πρέπει να είναι και μαλακό και για αυτό παίζουν σημαντικό ρόλο πολλοί παράγοντες, τρανό παράδειγμα, η θερμοκρασία στην οποία θα μαγειρευτεί, δείτε εδώ την κατάλληλη.

Το Athensmagazine.gr σήμερα σας φέρνει το απόλυτο μυστικό όλων των σεφ που θα κάνει το κρέας σας μαλακό σαν... λουκούμι. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι.

Το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κρέας, ειδικά αν πρόκειται για τα πιο άπαχα μέρη συχνά γίνεται σκληρό με το ψήσιμο και με αποτέλεσμα να "σχοινιάζει". Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους είναι το ακτινίδιο! Αν αλείψεις το κρέας σου με πολτοποιημένο ακτινίδιο και το αφήσεις να "μαριναριστεί" λιγάκι μέσα σε αυτό, το κρέας θα γίνει τρυφερό και θα μαλακώσει απίστευτα.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share