Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκινητική ιστορία: Έγκυος γυναίκα μαθαίνει το φύλο του μωρού δίπλα στην ετοιμοθάνατη μάνα - Λίγο μετά...

Απίστευτο!

9 Αυγούστου 2020 09:29
Συγκινητική ιστορία: Έγκυος γυναίκα μαθαίνει το φύλο του μωρού δίπλα στην ετοιμοθάνατη μάνα - Λίγο μετά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η απίθανη στιγμή που μια έγκυος γυναίκα από το Κολοράντο μαθαίνει το φύλο του μωρού της, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη δίπλα στη βαριά άρρωστη μητέρα της, η οποία πέθανε 3 μέρες αργότερα.

Στη φωτογραφία, η Τέιλορ είναι ξαπλωμένη δίπλα στη μητέρα της, Ντόνα, η οποία είχε καρκίνο του εγκεφάλου και των πνευμόνων σε τελικό στάδιο, και κοιτάζουν μαζί την οθόνη ενώ γίνεται η εξέταση υπερήχου. Η Τέιλορ ήταν 19 εβδομάδων έγκυος και είχε κανονίσει το ραντεβού της για τις 20 εβδομάδες μαζί με τη Ντόνα.

"Η Τετάρτη το απόγευμα ήταν από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις και την μοιράστηκα με την μαμά μου", έγραψε η Τέιλορ στο Facebook. "Ξάπλωσα δίπλα της, κράτησα το χέρι της και έκλαψα από χαρά όταν μάθαμε το φύλο του μωρού."

"Δε μπορώ να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αρκετά γι’αυτό που επέτρεψαν να γίνει. Που με άφησαν να δημιουργήσω την τελευταία ανάμνηση με την μαμά μου! Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων! Σε αγαπώ τόσο πολύ", έγραψε η Τέιλορ μετά το θάνατο της.

Στην αρχή ο υπέρηχος ξεκινά με την Τέιλορ και τη Ντόνα να κοιτάζουν γεμάτες ανυπομονησία, κρατώντας η μία το χέρι της άλλης. "Ουάου. Κοίτα το που κουνιέται", λέει η Ντόνα. Ο γιατρός στη συνέχεια εξηγεί την ανατομία του μωρού, δείχνοντας τα χέρια, τα μάτια και τον ομφάλιο λώρο στη μητέρα και τη κόρη. Το μωρό κουνάει το στόμα του και ο γιατρός τους λέει ότι τους χαμογελάει.

Ο γιατρός τους λέει ότι το στόμα του μωρού είναι καθαρό και δεν φαίνεται να έχει επιπλοκές. Τότε ο γιατρός λέει στην Τέιλορ και την Ντόνα: "Είστε έτοιμες; Περιμένετε κορίτσι." Η Ντόνα απαντάει έκπληκτη: "Αποκλείεται!"

Η Τέιλορ τότε γυρνάει προς την Ντόνα με δάκρυα στα μάτια καθώς μοιράζονται αυτή την στιγμή. Γνωρίζοντας το φύλο του μελλοντικού της εγγονιού, η Ντόνα χαϊδεύει την Τέιλορ στο μάγουλο με περηφάνια. Η κοπέλα σκουπίζει τα δάκρυα της με ένα χαρτομάντιλο καθώς ο γιατρός συνεχίζει να εξηγεί την ανατομία του μωρού. "Αυτό είναι ένα κοριτσάκι. Έχετε κόρη", λέει ξανά.

Η Τέιλορ έγραψε στο Facebook, ότι αποφάσισε να ονομάσει το κοριτσάκι Στέλλα Κέι. Η Τέιλορ και η Ντόνα ονόμασαν το αγέννητο μωρό Στέλλα και το Κέι είναι το μεσαίο όνομα της Ντόνα. Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν οι περίεργες ιστορίες, δείτε εδώ τι συνέβη με μια κοπέλα που πήγε με αφόρητους πόνους στο νοσοκομείο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share