Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Πριν 48 χρόνια τον χώρισε και του έκανε ένα δώρο - Σήμερα το έχει ακόμα...

Απίστευτο!

8 Αυγούστου 2020 20:13
Πριν 48 χρόνια τον χώρισε και του έκανε ένα δώρο - Σήμερα το έχει ακόμα...
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Ο Άντριαν από το Τορόντο του Καναδά, έχει κρατήσει εδώ και 48 χρόνια κλειστό το χριστουγεννιάτικο δώρο της πρώην συντρόφου του. Ο 60χρονος χώρισε με την σύντροφό του, Βίκυ, πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Συγκεκριμένα εκείνη τον παράτησε και αποφάσισε να του δώσει ένα δώρο για να μην το πάρει και τόσο βαριά.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική περίεργη ιστορία γύρω από ένα δώρο που γίνεται viral, δείτε εδώ τι δώρο έκανε ένας άντρας στη γυναίκα του όταν έμαθε πως τον απατά.

Ο Άντριαν πήρε το δώρο αλλά δεν το άνοιξε ποτέ. Ακόμη και όταν παντρεύτηκε κι έκανε παιδιά, συνήθιζε να το βάζει μαζί με τα υπόλοιπα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Έκανα έναν μεγάλο περίπατο προς το σπίτι, ήμουν θυμωμένος και νευριασμένος, νιώθοντας όλα όσα αισθάνεται κάποιος που τον παράτησαν. Έβαλα το δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο» λέει στο CBC και συνεχίζει: «Τότε αποφάσισα ότι δεν θα το ανοίξω ποτέ και το έκανα».

Μάλιστα, όπως λέει τα παιδιά του κάθε χρόνο τον ρωτάνε εάν μπορούν να το ανοίξουν αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά. «Ίσως δεν θέλω να ξέρω τι έχει μέσα».

δώρο

Κάποια στιγμή η γυναίκα του πάτησε πόδι και του είπε να μην ξαναβάλει το συγκεκριμένο δώρο κάτω από το δέντρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έστω και για λίγο δεν το ξεθάβει για να το κρατήσει λίγο στα χέρια του.

Πλέον, σκέφτεται να ανοίξει το δώρο στην 50ή επέτειο και λέει πως το κερασάκι στην τούρτα θα ήταν να βρει τη Vicki και να έρθει στην… γιορτή.

«Το κράτησα, αρχικά, γιατί ήλπιζα πως θα τα βρούμε και θα είμαστε μαζί για να το ανοίξουμε. Τώρα είναι απλά μια συνήθεια 48 χρόνων», αναφέρει.

Όσο για το τι κρύβεται πίσω από το περιτύλιγμα, ο Adrian σκέφτεται ότι θα μπορούσε να είναι ένα βιβλίο, φωτογραφίες ή ακόμα και κάποια «σάπια» σοκολάτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλει να ξέρει.

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share