Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όλοι της έλεγαν να χάσει βάρος αλλά αυτή δεν ήθελε - Σήμερα είναι...

Απίστευτο!

8 Αυγούστου 2020 17:52
Όλοι της έλεγαν να χάσει βάρος αλλά αυτή δεν ήθελε - Σήμερα είναι...

Η Άσλευ Γκράχαμ είναι μια Αμερικανίδα 28 ετών η οποία φοράει μέγεθος νούμερο 44. Δυστυχώς ο κόσμος έχει μια άλλη εικόνα για τις γυναίκες με κοκκαλιάρικη σιλουέτα, αυτή η νεαρή γυναίκα δεν είχε την ευκαιρία να δουλέψει στην δουλειά των ονείρων της. Αλλά η μοίρα της επιφύλασσε άλλα...

Όταν όλοι επέμεναν και της έλεγαν να χάσει βάρος εκείνη αρνούνταν πεισματικά, τελικά η απόφαση της αποδείχθηκε εξαιρετική.

Η Άσλευ έγινε ένα περιζήτητο μοντέλο από παγκόσμιες μάρκες και αυτό βασίζεται στην φυσικότητα της. Εκείνη δεν χρειάζεται να χάσει βάρος ούτε να τρώει συγκεκριμένο φαγητό αλλά ούτε και να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Κάποιος την επέλεξε για την φυσικότητα της για να παρουσιάσει μια σειρά από μαγιό και εσώρουχα.

“Κάθε σιλουέτα είναι πραγματικά όμορφη, ανεξάρτητα από το μέγεθος.”

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ιστορία ενός περιζήτητου μοντέλου που κανείς δεν πίστευε πως θα τα καταφέρει, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα μοντέλο αποφάσισε να πάρει 24 κιλά.

Την παράτησε ο άντρας και αυτή αντί να κλαίει έχασε 50 κιλά και έγινε Μις Μεγάλη Βρετανία

Απίστετη η δύναμη της Τζένιφερ Άτκιν, η οποία άλλαξε τη ζωή της αφότου την παράτησε ο άντρας! Έχασε 50 κιλά και έγινε εστεμμένη!

Πραγματικά αγνώριστη έγινε μια 26χρονη Βρετανίδα, η Τζένιφερ Άτκιν, από το Λινκονσάιρ, που πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή της αφότου ο αρραβωνιαστικός τη χώρισε πριν από λίγα χρόνια.

Μέσα σε μια διετία, λοιπόν, η Τζένιφερ έχασε 50 κιλά, έγινε κούκλα και μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, τον περασμένο Φλεβάρη, κέρδισε τον τίτλο της Μις Μεγάλη Βρετανία!

«Όταν το αποφάσισα πριν από 5 χρόνια -μετά από χρόνια με αποτυχημένες δίαιτες- ότι επιτέλους πρέπει να γίνω αδύνατη και υγιής, δεν υπήρχε κανείς που να έχει χάσει τόσα κιλά και να μπορούσε να με εμπνεύσει», τόνισε η κοπέλα, η οποία, δε, λέει πως δεν μισεί τον αρραβωνιαστικό της, που την παράτησε κυρίως, όπως δηλώνει, λόγω της παλιάς εμφάνισή της, ούτε θεωρεί την πρωτιά της στα καλλιστεία ως κάποιου είδους εκδίκηση.

«Οι άνθρωποι, καταλαβαίνω, θα ήθελαν να πω: »Τον μισώ, αυτή είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση, δεν έπρεπε να με αφήσει», αλλά δεν μπορώ. Ακόμη τον αγαπώ ως άνθρωπο. Απλά δεν λειτούργησε», εξήγησε

Άλλο ένα παράδειγμα είναι και αυτή η γυναίκα που έχασε 50 κιλά και έγινε ηθοποιός!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share