Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Η κοιλιά της είχε μεγαλώσει υπερβολικά στην τέταρτη εγκυμοσύνη - Δυστυχώς όμως το πρόβλημα ήταν άλλο…

Απίστευτο!

8 Αυγούστου 2020 17:06
Η κοιλιά της είχε μεγαλώσει υπερβολικά στην τέταρτη εγκυμοσύνη - Δυστυχώς όμως το πρόβλημα ήταν άλλο…
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Ένα ζευγάρι, που πίστευε ότι βρισκόταν στην τελευταία εγκυμοσύνη του, το περίμενε μεγάλη έκπληξη, που θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε τραγωδία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο που κάνει το γύρου του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια έγκυος γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας.

Δεν μπορώ να φανταστώ πιο δύσκολη απόφαση από αυτή που κλήθηκε να πάρει αυτό το ζευγάρι. Η Κλόε και ο Ντλάνσταν είχαν ήδη μεγάλη οικογένεια. Ωστόσο, με τρεις γιους ηλικίας 1,2 και 3, το ζευγάρι από την Αυστραλία ήθελε μία κόρη, για αυτό αποφάσισαν να δοκιμάσουν άλλη μια φορά. Και έτσι η Κλόε έμεινε ξανά έγκυος.

οικογένεια

Είχαν χαρεί πάρα πολύ και οι δύο. Αλλά αυτή τη φορά η εγκυμοσύνη της ήταν διαφορετική. Η κοιλιά της μεγάλωσε πολύ πιο γρήγορα από τις άλλες φορές και συνέχιζε να μεγαλώνει.

Ένας υπέρηχος αποκάλυψε την αιτία: τρίδυμα! Ξαφνικά, η οικογένειά τους θα διπλασιαζόταν. Και μέσα σε αυτά τα τρία παιδιά, ήταν και το κοριτσάκι που το ζευγάρι πάντα ήθελε.

υπερηχογράφημα


Δυστυχώς, ο υπέρηχος έδειξε ότι ένα από τα τρία παιδιά δεν έπαιρνε αρκετό οξυγόνο – και ήταν το κοριτσάκι. Το όνειρό τους είχε μόλις μετατραπεί σε εφιάλτη. Με το κοριτσάκι τους σε κίνδυνο, μπορούσαν ή να προκαλέσουν πρόωρη γέννα και να θέσουν σε κίνδυνο και τα 3 μωρά τους, ή να αφήσουν την κόρη τους να πεθάνει και να σώσουν τα δύο αγόρια. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση.

Μετά από αρκετή σκέψη, το ζευγάρι αποφάσισε να σώσει και τα τρία του παιδιά. Έκαναν καθημερινά υπέρηχο για να βλέπουν την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό της. Τελικά τα γέννησε πολύ πρόωρα και ήταν ακόμα σε κίνδυνο για αρκετές εβδομάδες.

Η Κλόε και ο Ρόχαν σκεφτόντουσαν πολύ την απόφασή τους ακόμα και μετά τη γέννηση από τα τρίδυμα, ξέροντας ότι διακινδύνευσαν τη ζωή όλων των παιδιών τους. Αλλά ο Χένρι ,ο Ρούφους, και η Πέρλ συνέχισαν να μάχονται και να δυναμώνουν.

Εννιά εβδομάδες μετά, ο Χένρι και ο Ρούφους πήγαν επιτέλους σπίτι για να γνωρίσουν τα μεγαλύτερα αδέρφια τους. Η αδερφή τους όμως έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο γιατί δεν ήταν έτοιμη ακόμα. Αλλά η οικογένεια είχε σταθεί στα πόδια της, και πλέον το ζευγάρι είχε 6 παιδιά ηλικίας 3 ετών και κάτω.

τρίδυμα

Με τόσα παιδιά σε τόσο κοντινή ηλικία, μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτή την οικογένεια την περιμένουν αρκετά δύσκολες ημέρες, αν και ήδη έχουν δείξει την αποφασιστικότητά και τη δύναμή τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στηρίζουν για πάντα ο ένας τον άλλον.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share