Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Πήραν σπίτι τους δοκιμαστικά ένα προβληματικό κορίτσι - 6 μήνες μετά ήρθε η ώρα να της ανακοινώσουν την απόφαση τους...

Απίστευτο!

7 Αυγούστου 2020 19:53
Πήραν σπίτι τους δοκιμαστικά ένα προβληματικό κορίτσι - 6 μήνες μετά ήρθε η ώρα να της ανακοινώσουν την απόφαση τους...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η υιοθεσία είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη, ψυχοφθόρα και χρονοβόρα διαδικασία γι'αυτό και οι ανάδοχοι γονείς είναι λίγοι. Ωστόσο, είναι ένα πραγματικό δώρο ζωής για κάποιο παιδί που έχει μάθει να ζει χωρίς οικογένεια, δείτε εδώ μια γυναίκα που υιοθέτησε ένα παιδί που δεν ήθελε κανείς να βλέπει.

Η ζωή κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν για την 19χρονη Μέρεντιθ. Η μητέρα της πέθανε όταν ήταν έξι, και ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον πατέρα της. Την μεγάλωσαν ο παππούς και οι γιαγιά της μέχρι κάποια ηλικία. Έπειτα, κατέληξε στο σύστημα ανάδοχων οικογενειών αναγκασμένη να μεταφέρει κάθε τόσο την βαλίτσα της από σπίτι σε σπίτι.

Στο γυμνάσιο η Μέρεντιθ γνωρίστηκε με μια νεαρή δασκάλα, την Άννα. Η Άννα έγινε φίλη και μέντορας της Μέρεντιθ. Το καλύτερο; Της ζήτησε να πάει και να μείνει με την οικογένεια της για 6 μήνες. Είχε την ελπίδα ότι θα βοηθήσει της ταραγμένη έφηβη να πατήσει γερά για λίγο στα πόδια της. Ότι θα αποκτήσει λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Εκείνη την εποχή η Άννα ήταν 28 ετών. Ζούσε με τον σύζυγο της, τον Ζακ, και τα δυο τους παιδιά. Υπήρχαν μέρες που ένιωθε πολύ μικρή για να έχει ήδη ένα αγοράκι 2 ετών και ένα μωρό στην αγκαλιά της. Αυτό όμως δε την σταμάτησε καθόλου από το να αποκτήσει, έστω και για έξι μήνες, ένα ακόμη παιδί. Αρκετά μεγαλύτερο από αυτά που ήδη είχε.

Όταν πέρασαν οι έξι μήνες, η Άννα και ο Ζακ έστησαν μια κάμερα, και κάλεσαν την Μέρεντιθ για να της ανακοινώσουν κάτι σημαντικό.


υιοθεσία

Η Μέρεντιθ είχε γνωρίσει ήδη την απόρριψη τόσες φορές στη ζωή της που δεν είχε καμιά αμφιβολία: Οι, έστω και για τόσο λίγο, θετοί της γονείς θα της ζητούσαν να φύγει από το σπίτι τους.

Αλλά η κουβέντα δεν εξελίχθηκε ακριβώς έτσι..

Ο Ζακ κάθισε απέναντι της και άρχισε:

«Απλά θέλω να ξέρεις ότι είσαι πιθανώς ένας από τους πιο χαρισματικούς, πιο ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Είσαι λαμπρή, είσαι αθλητική, παίζεις μουσικά όργανα, μιλάς ξένες γλώσσες και φροντίζεις σωστά τα παιδιά μας. Απλά θέλω να ξέρεις ότι είσαι πάρα πολύ πολύτιμη για εμάς. Και ανεξάρτητα από το τι σου λένε οι εχθροί σου, αξίζεις τα πάντα».

«Θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πάρα πολύ και για αυτό θέλουμε η παραμονή σου στο σπίτι μας να είναι μόνιμη και να σε υιοθετήσουμε στην οικογένεια μας».


Η Μέρεντιθ συγκλονισμένη ξέσπασε σε κλάματα. Ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε το ζευγάρι ήταν αν θα μπορούσε να τους αποκαλεί «Μαμά» και «Μπαμπά»!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share