Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

24χρονη έγκυος σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα - Λίγο αργότερα ο άντρας της κάνει το αδιανόητο

Απίστευτο!

7 Αυγούστου 2020 17:34
24χρονη έγκυος σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα - Λίγο αργότερα ο άντρας της κάνει το αδιανόητο

O Μπράντον και η Κάιλι ήταν τρελά ερωτευμένοι. Ζούσαν μαζί κοντά στη πόλη Bend στη πολιτεία Όρεγκον, όταν μόλις πέντε μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Κάιλι οδήγησε προς το κέντρο της πόλης. Είχαν μερικές μέρες άδεια και ανυπομονούσαν να γιορτάσουν τις γιορτές μαζί. Στο δρόμο όμως, χτύπησε η τραγωδία. Η Κάιλι έπεσε θύμα αυτοκινητιστικού τροχαίου και σκοτώθηκε. Αλλά μόνο ο Μπράντον γνώριζε το γεγονός ότι ήταν έγκυος 18 εβδομάδων.

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί συγκίνηση, ωστόσο δεν είναι η μοναδική ιστορία που φέρνει δάκρυα στα μάτια των αναγνωστών, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια έγκυος πέθανε λίγα μόλις λεπτά πριν το γάμο της.

Είχαν αποφασίσει μέχρι να μπει στην 20η εβδομάδα κύησης, όταν θα γνώριζαν το φύλο του μωρού, για να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη στις οικογένειές τους.

Ο Μπράντον ήταν βαθιά συγκλονισμένος. Με ένα χτύπημα της μοίρας, είχε χάσει τη σύντροφό του και το πρώτο του παιδί. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα απευθυνόμενος προς τη Μπράντον και το δημοσίευσε στο Facebook. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη, με χιλιάδες κοινοποιήσεις και σχόλια συμπαράστασης.

Ο Μπράντον γράφει: «Είχαμε αποφασίσει να κάνουμε ένα αστείο βίντεο για την ανακοίνωση του μωρού μας και να το μοιραστούμε με όλους. Ήσουν 18 εβδομάδες έγκυος με το πρώτο παιδί μου και σας έχασα και τους δυο τόσο αιφνίδια. Ακόμα κι αν δεν είχα συναντήσει το μωρό μου, η αγάπη και ο ενθουσιασμός που είχα στην καρδιά μου ήταν ότι καλύτερο είχα νιώσει ποτέ.»

Και συνέχισε: «Θα ήσουν η καλύτερη μαμά. Με έκανες τόσο ευτυχισμένο, ήσουν το μέλλον μου. Ότι έκανα, κάθε απόφαση που πήρα, είχα εσένα και την ευτυχία σου στο μυαλό μου. Δεν μπόρεσα να σας κρατήσω ασφαλής χθες το βράδυ. Θα έπρεπε να είχα έρθει μαζί σας για να σας προσέχω… δεν θα έπρεπε να ήμουν τόσο κουρασμένος… ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς ».

Ο Μπράντον πίστευε ότι αυτά τα Χριστούγεννα «θα ήταν τα καλύτερα».

«Είμαι σήμερα εδώ, κοιτάζοντας το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχα στο σπίτι μου εδώ και χρόνια, ένα δέντρο που εσύ και εγώ αγοράσαμε μαζί. Το δέντρο είναι γεμάτο με δώρα για μένα, από εσένα και το μωρό μας».

«Νιώθω ανήμπορος. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ, ξέρω ότι θα είσαι η καλύτερη μαμά στον ουρανό για το μωρό μας όταν αυτός / αυτή γεννηθεί τον Ιούνιο. Μακάρι να μπορούσα να δω λίγο το πρόσωπό του μόνο μία φορά. Ξέρω ότι θα είναι πανέμορφο ακριβώς σαν τη μητέρα του. Καλά Χριστούγεννα αγάπη μου! Υπόσχομαι να μην ανοίξω τα δώρα μου μέχρι το πρωί των Χριστουγέννων».

Αυτή η ιστορία είναι μια υπενθύμιση να εκτιμάμε τους αγαπημένους μας όσο τους έχουμε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share