Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Πατέρας πετάει έξω από το αυτοκίνητο μια κούκλα - Όταν κοιτάζει πίσω στον καθρέφτη... (Video)

Σοκ

7 Αυγούστου 2020 14:33
Πατέρας πετάει έξω από το αυτοκίνητο μια κούκλα - Όταν κοιτάζει πίσω στον καθρέφτη... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πατέρας πετάει έξω από το αυτοκίνητο μια κούκλα. Όταν κοιτάζει πίσω στον καθρέφτη... Αυτή η ιστορία έχει ένα μήνυμα που πρέπει να περάσει σε όλους. Ενώ, σοκαριστική είναι η ιστορία ενός πατέρα, όπου είχε βάλει κάμερα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού του και έπαθε το σοκ της ζωής του με αυτό που είδε.

Στην αρχή, νομίζεις πως πρόκειται για την κόρη του πατέρα από κάποια προηγούμενη σχέση, η οποία δεν κατάφερε να ενταχθεί ομαλά με τη νέα οικογένεια από ένα σημείο και μετά. Φαντάζει παράλογο βλέποντας τον πατέρα να εγκαταλείπει την κόρη του στο δάσος. Όταν συνειδητοποιείς ότι το βίντεο είναι αλληγορικό και πως στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σκύλο που έχει εγκαταλειφθεί, το μήνυμα εξακολουθεί να πονάει και να συγκινεί

Τα ζώα είναι ζωντανά πλάσματα με το δικαίωμα να αγαπηθούν και να γίνονται σεβαστά. Αυτοί είναι οι φίλοι μας και τα μέλη της οικογένειας μας. Ακόμα κι αν γίνονται βρώμικα η και απαιτητικά από καιρό σε καιρό δεν αξίζουν να εγκαταλειφθούν απλώς και μόνο κάποτε κάνατε μια βιαστική απόφαση.

Δυστυχώς, πολλά από αυτά έχουν εγκαταλειφθεί και πολλά αντιμετωπίζουν τον πόνο και τη δυστυχία αν επιβιώσουν. Σύμφωνα με dosomething.org, περίπου 2,7 εκατομμύρια σκύλοι και γάτες θανατώνονται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, διότι τα καταφύγια πάσχουν από υπερπληθυσμό και δεν υπάρχουν αρκετά σπίτια για να τα υιοθετήσουν.

Μητέρα τραβάει την τέλεια φωτογραφία, αλλά ο γιος της δεν βλέπει την θανάσιμη απειλή που κρύβεται στο βλέμμα του πατέρα... (Video)

Μητέρα τραβάει την τέλεια φωτογραφία, αλλά ο γιος της δεν βλέπει την θανάσιμη απειλή που κρύβεται στο βλέμμα του πατέρα... Ενώ, ένας 35χρονος παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι. Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την φωτογραφία θα θα σας προκαλέσει ανατριχίλα...

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και δημιούργησε την οικογένειά του στο Highland Park του New Jersey. Αλλά ενώ ο Tim φαινόταν υγιής και καλά στο εξωτερικό, πιέζονταν από πιο σκοτεινά συναισθήματα και τελικά, έγινε εξαρτημένος από το αλκοόλ.

Ο Tim προσπάθησε να πάρει θεραπεία και του δόθηκαν διαφορετικά φάρμακα για να αντιμετωπίσει τον εθισμό και την κατάθλιψη. Εν τω μεταξύ, ο γιος τους Shane δεν κατάλαβε ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε με τον πατέρα του μέχρι τους τελευταίους μήνες «πριν από το τέλος».

Τον Ιανουάριο του 2016, ο Tim πήρε τη ζωή του. Ο Shane ήταν μόλις 10 χρονών. Η μητέρα του εξήγησε στα παιδιά της ότι ο πατέρας τους πέθανε από μια ασθένεια που ονομάζεται κατάθλιψη.

Αρχικά, ο Shane δεν κατάλαβε πλήρως. Πολλοί ενήλικες δεν καταλαβαίνουν πλήρως τις ψυχικές ασθένειες, πόσο μάλλον ένα παιδί. Η κατάθλιψη είναι γνωστή σε πολλούς ειδικούς ως η «αόρατη ασθένεια», καθώς είναι μια διαταραχή που κανείς δεν βλέπει.

Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το εκπληκτικό μικρό αγόρι συνειδητοποίησε δύο σημαντικά πράγματα: ότι είναι αρκετοί οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον αντίκτυπο της κατάθλιψης και ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να βοηθήσει.

Ο Shane αποφάσισε να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να ερευνήσει την ασθένεια και να προσπαθήσει να αποτρέψει αυτό το είδος τραγωδίας να συμβεί σε άλλη οικογένεια. Αλλά κανείς δεν περίμενε τι θα συνέβαινε όταν ο Shane ξεκίνησε το ταξίδι του.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε τι συνέβη στη συνέχεια:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share