Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πατέρας κοίταξε την κάμερα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού του και έπαθε το σοκ της ζωής του (Video)

Ανατριχιαστικό

6 Αυγούστου 2020 17:31
Πατέρας κοίταξε την κάμερα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού του και έπαθε το σοκ της ζωής του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μία γυναίκα ήταν στο δωμάτιο του παιδιού μου». Με αυτά τα λόγια περιγράφει ένας πατέρας τη σοκαριστική στιγμή που είδε από την κάμερα ασφαλείας μία ληστή να ψάχνει τα πράγματα στο υπνοδωμάτιο του γιου του.

Ο Wallace είχε βγει με τον αδελφό του, ενώ ανά τακτά διαστήματα παρακολουθούσε μέσω κάμερας τι συνέβαινε στο σπίτι του. Επίσης, μπροστά σε μία τραγική αποκάλυψη βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία έπειτα από συνεχόμενα προβλήματα υγείας, αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της και να "κατασκοπεύσει" τον άνδρα της

Ξαφνικά παρατήρησε μία σκιά. Αρχικά δεν ανησύχησε, όμως πολύ σύντομα αντιλήφθηκε πως δεν ήταν μία απλή σκιά, αλλά μία γυναίκα που έψαχνε ένα συρτάρι στο δωμάτιο του παιδιού του!

Οι ληστές ήταν δύο, καθώς τη γυναίκα την περίμενε στην πόρτα και ένας συνεργός. «Το μωρό μου κοιμόταν εκεί νωρίτερα. Μόνο το ότι είδα αυτήν τη γυναίκα τόσο κοντά στο κρεβάτι του… δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Ο Wallace ειδοποίησε την αστυνομία, όμως, όταν έφτασαν στο σπίτι οι ληστές είχαν ήδη φύγει.

Κανείς δεν πίστευε ότι ο νεκρός αδερφός της την επισκέπτεται - Μια μέρα όμως πήρε την κάμερα και κατέγραψε αυτό... (Video)

34χρονη μητέρα 4 παιδιών, ισχυρίζεται πως κατέγραψε παραφυσική δραστηριότητα με την κάμερα του κινητού της. Επίσης, υποπτεύεται πως η οντότητα αυτή είναι ο αδερφός της, Paul, που έχει πεθάνει.

Τα αδέρφια είχαν μία πολύ προβληματική σχέση όταν ο Paul ήταν ακόμα ζωντανός και όταν πέθανε, η Donna άρχισε να βιώνει πολύ παράξενα πράγματα μέσα στο σπίτι της. Επίσης, άνδρας κατέγραψε με την κάμερα ασφαλείας μία περίεργη σκιά. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας κάνει να ανατριχιάσετε, ενώ ο ίδιος έφυγε από σπίτι!

Αρχικά, άκουγε δυνατούς θορύβους μέσα στην νύχτα και έβλεπε γρατσουνιές στους τοίχους. Μια φορά, το φάντασμα την ακινητοποίησε στο κρεβάτι και το πρωί είχε ξυπνήσει με ανεξήγητες μελανιές στο σώμα της.Η Donna προσπάθησε να μετακομίσει σε ένα άλλο σπίτι για να γλυτώσει. Πράγματι, εκείνη και η οικογένειά της έχουν αλλάξει ήδη 5 σπίτια αλλά το φάντασμα φαίνεται να την ακολουθεί όπου και να πηγαίνει.

Ευτυχώς, το φάντασμα ποτέ δεν πείραξε την οικογένειά της. Επειδή όμως ο κόσμος την αμφισβητούσε, αποφάσισε να καταγράψει το τι συμβαίνει στο σπίτι της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share