Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κανείς δεν πίστευε ότι ο νεκρός αδερφός της την επισκέπτεται - Μια μέρα όμως πήρε την κάμερα και κατέγραψε αυτό... (Video)

Ανατριχιαστικό

5 Αυγούστου 2020 21:05
Κανείς δεν πίστευε ότι ο νεκρός αδερφός της την επισκέπτεται - Μια μέρα όμως πήρε την κάμερα και κατέγραψε αυτό... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

34χρονη μητέρα 4 παιδιών, ισχυρίζεται πως κατέγραψε παραφυσική δραστηριότητα με την κάμερα του κινητού της. Επίσης, υποπτεύεται πως η οντότητα αυτή είναι ο αδερφός της, Paul, που έχει πεθάνει.

Τα αδέρφια είχαν μία πολύ προβληματική σχέση όταν ο Paul ήταν ακόμα ζωντανός και όταν πέθανε, η Donna άρχισε να βιώνει πολύ παράξενα πράγματα μέσα στο σπίτι της. Επίσης, άνδρας κατέγραψε με την κάμερα ασφαλείας μία περίεργη σκιά. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας κάνει να ανατριχιάσετε, ενώ ο ίδιος έφυγε από σπίτι!

Αρχικά, άκουγε δυνατούς θορύβους μέσα στην νύχτα και έβλεπε γρατσουνιές στους τοίχους. Μια φορά, το φάντασμα την ακινητοποίησε στο κρεβάτι και το πρωί είχε ξυπνήσει με ανεξήγητες μελανιές στο σώμα της.Η Donna προσπάθησε να μετακομίσει σε ένα άλλο σπίτι για να γλυτώσει. Πράγματι, εκείνη και η οικογένειά της έχουν αλλάξει ήδη 5 σπίτια αλλά το φάντασμα φαίνεται να την ακολουθεί όπου και να πηγαίνει.

Ευτυχώς, το φάντασμα ποτέ δεν πείραξε την οικογένειά της. Επειδή όμως ο κόσμος την αμφισβητούσε, αποφάσισε να καταγράψει το τι συμβαίνει στο σπίτι της.

Μπήκαν με μια κάμερα σε ένα ερειπωμένο γραφείο τελετών...Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει

Μπήκαν μέσα σε ένα παλιό γραφείο τελετών με μια κάμερα, και κατέγραψαν κάτι που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε. Μπορεί κάποιοι να βρουν ενοχλητικές τις εικόνες.

Αυτό το γραφείο κηδειών χτίστηκε το 1992. Αλλά προφανώς δεν ήταν κερδοφόρο προς τον ιδιοκτήτη και το παράτησε, αφήνοντας τα πάντα μέσα όπως ήταν. Αυτό που βρήκαν είναι τρομακτικό, όπως και αυτό το φέρετρο που έκρυβε κάτι σοκαριστικό μέσα και μια φρικτή ιστορία.

Ένας ατρόμητος και πολύ περίεργος άντρας αποφάσισε να το εξερευνήσει με έναν φίλο του. Πήραν μία κάμερα και έναν φακό για να ερευνήσουν τι βρισκόταν μέσα στο μυστηριώδες κτίριο.

Βρήκαν πολλά φέρετρα που ήταν έτοιμα για ταφή. Όταν ο άντρας τα άνοιξε, το μόνο που είδε ήταν πως ήταν άδεια. Μετά συνέχισαν την έρευνά τους, βρίσκοντας ένα δωμάτιο ταρίχευσης που κάποτε φαινόταν πως ήταν γεμάτο χημικά τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία.

Περνώντας από έναν διάδρομο με κουρτίνα, μπήκαν σε έναν τεράστιο χώρο με μεταλλικά ράφια που έφταναν μέχρι το ταβάνι. Εκεί ήταν που έβαζαν τα φέρετρα. Κοιτώντας μέσα σε ένα φέρετρο, είδαν κόκαλα από κάποιον που πρέπει να είναι εκεί από μία κηδεία που ποτέ δεν έγινε πριν πολλά χρόνια.

Δείτε στο βίντεο τι είδαν από την παράνομη εξερεύνηση αυτού του τρομακτικού μέρους. Προσοχή: Το βίντεο περιέχει εικόνες που πολλοί μπορεί να βρουν ενοχλητικές.

Λίγο αφότου ανέβασαν το βίντεο, ένας φράχτης εμφανίστηκε γύρω από την ιδιοκτησία με 24ωρη προφύλαξη. Επίσης όλα τα κόκαλα που είχαν βρει είχαν επιτέλους μεταφερθεί σε κοιμητήριο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share