Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Πάρτε ένα αλουμινόχαρτο και βάλτε μέσα λίγο μπαχάρι ή κανέλα - Αυτό μετά το βάζετε στο πορτοφόλι σας... Ο λόγος;

Απίθανο!

5 Αυγούστου 2020 16:47
Πάρτε ένα αλουμινόχαρτο και βάλτε μέσα λίγο μπαχάρι ή κανέλα - Αυτό μετά το βάζετε στο πορτοφόλι σας... Ο λόγος;
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από ενέργειες. Ορισμένα πράγματα προσελκύουν ορισμένες ενέργειες, σαν να ήταν μαγνήτες. Μπορείτε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, να μαγνητίσετε χρήματα!

Πάρτε ένα αλουμινόχαρτο και βάλτε μέσα λίγο μπαχάρι ή κανέλα, αυτό μετά το βάζετε στο πορτοφόλι σας ή στην ταμειακή σας μηχανή. Θα σας βοηθήσει στην προσέλκυση του χρήματος. Επίσης, το Athensmagazine.gr, μετά το απόλυτο κόλπο με το αλουμινόχαρτο στα δόντια, θα σας παρουσιάσει το πιο χρήσιμο μυστικό για το καλοκαίρι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο καφέ και ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Παίρνει αλουμινόχαρτο και τυλίγει τις τούφες των μαλλιών της - Θα τρέξετε να το κάνετε

Η αλήθεια είναι πως όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή τους θέλησαν να έχουν τις τέλειες μπούκλες, και αυτές με τα ίσια μαλλιά αλλά και αυτές με τα σγουρά που οι μπούκλες τους έχασαν τη φόρμα τους.

Ξεχάστε χημικά προϊόντα, περμανάντ, ώρες ατελείωτες στα κομμωτήρια και ψαλίδια. Η λύση βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο. Μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο και για το styling των μαλλιών σας, αλλά και για το πλύσιμο των ρούχων σας, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Χωρίζετε τα μαλλιά σας σε λεπτές τούφες, απλώνετε σε κάθε τούφα ξεχωριστά αφρό για έξτρα όγκο και τυλίγετε μία μία με αλουμινόχαρτο. Το κόλπο αυτό είναι προτιμότερο να το κάνετε βράδυ και να κοιμηθείτε έτσι ούτως ώστε να στεγνώσουν καλά τα μαλλιά σας και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί να σας πάρει λίγη παραπάνω ώρα αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Ρίχνει το ελαιόλαδο μέσα σε αλουμινόχαρτο μετά το τηγάνισμα - Ο λόγος είναι...πανέξυπνος

Το αλουμινόχαρτο βρίσκεται στα περισσότερα σπίτια, αλλά λίγοι γνωρίζουν όλες τις χρήσεις του. Από το μαγείρεμα μέχρι τον καθαρισμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο μαγείρεμα, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

Όταν τελειώσετε το τηγάνισμα των τροφίμων, μην το πετάτε στο νεροχύτη σας ούτε στα σκουπίδια. Το καυτό λάδι στα σκουπίδια δεν είναι ιδανικό και στο νεροχύτη θα φράξει τους σωλήνες. Αντί αυτού, βάλτε το σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Μόλις κρυώσει, το τσαλακώνετε και το πετάτε στα σκουπίδι

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share