Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κρυφή κάμερα κατέγραφε ένα σπάνιο λιοντάρι όταν ξαφνικά εμφανίστηκε...

Αδιανόητο!

5 Αυγούστου 2020 14:58
Κρυφή κάμερα κατέγραφε ένα σπάνιο λιοντάρι όταν ξαφνικά εμφανίστηκε...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί, όταν αντίκρισαν αυτά που κατέγραψε κρυφή κάμερα. Αντί για λιοντάρι είδαν κάτι πραγματικά ανατριχιαστικό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι έστησαν μια κάμερα για να καταγράψουν κάτι πολύ συγκεκριμένο αλλά τελικά βγήκαν εκτός... προγράμματος, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κάμερα ασφαλείας "έπιασε" μια σκιά.

Τo αστυνομικό τμήμα του Κάνσας έστησε κάμερες στο Celebration Park, διότι υπήρχαν αναφορές πως κυκλοφορεί ένα λιοντάρι στην περιοχή. Αλλά αντί να καταγράψουν αυτό το ζώο, κατέγραψαν κάποιες εικόνες που τους άφησαν άφωνους.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της περιοχής, είδαν τις κάμερες και αποφάσισαν να σπάσουν πλάκα. Οι κάμερες κατέγραψαν ανθρώπους να φοράνε πολύ παράξενες στολές και να κάνουν περίεργα πράγματα.

Μία από αυτές τις εικόνες δείχνει ανθρώπους ντυμένους σαν τέρατα, ενώ μία άλλη δείχνει τον Άγιο Βασίλη μαζί με γορίλλες ή παράξενους χιονάνθρωπους.

Άνοιξε το παράθυρο για να φωτογραφήσει ένα λιοντάρι - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε"

Τουρίστας ενώ ήταν σε σαφάρι στην Τανζανία, πίστεψε ότι θα μπορούσε να χαϊδέψει ένα λιοντάρι που φαινόταν ήρεμο, χωρίς επιπτώσεις.

Έτσι, άνοιξε το παράθυρο του τζιπ στο οποίο επέβαινε και άπλωσε το χέρι να το χαϊδέψει. Ωστόσο το λιοντάρι αντί άλλης ανταπόκρισης, γρύλισε δείχνοντας του ότι ενοχλείται με την κίνησή του. Τότε, ήταν που το παράθυρο του τζιπ έκλεισε αμέσως, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Αυτό φυσικά και δεν είναι το πρώτο βίντεο με πρωταγωνιστή ένα λιοντάρι που γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 39χρονη γυναίκα πήρε αγκαλιά ένα λιοντάρι.

«Μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις τη ζωή σου ή να εκδιωχθείς από ένα εθνικό πάρκο κάνοντας κάτι τέτοιο» προειδοποιεί το σχόλιο του καταφύγιου άγρια ζωής Serengeti National Park, στην Τανζανία.

Απαιτείται μια απόσταση τουλάχιστον 25 μέτρων, σημειώνει η εφημερίδα Daily Mail.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share