Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Τράβηξε αυτή τη φωτογραφία μετά την κηδεία της γιαγιάς - "Πάγωσε" όταν την κοίταξε προσεκτικά

Ανατριχιαστικό!

5 Αυγούστου 2020 09:47
Τράβηξε αυτή τη φωτογραφία μετά την κηδεία της γιαγιάς -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάζει η φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά την κηδεία της γιαγιάς της. Μόλις παρατήρησε καλύτερα την εικόνα έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Θα ανατριχιάσετε.

Οι γιαγιάδες για όλους μας, είναι ένα αγαπητό πρόσωπο και οι περισσότερες μας κατακτούν με τον τρόπο τους. Έτσι ήταν και αυτή η γιαγιά που πέθανε. Ένα απόγευμα, ενώ καθόταν με την οικογένειά της στο σαλόνι του σπιτιού της στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, η 18χρονη Νταϊάνα Λάντ, αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία του πατέρα και της μητριάς της.

Όταν όμως κοίταξε την εικόνα που είχε τραβήξει, ένιωσε ένα ρίγος να την διαπερνάει. Μπορούσε να δει ένα πρόσωπο να αιωρείται μέσα στο παράθυρο.

περίεργες ιστορίες με... φαντάσματα

Η μητριά της είχε μόλις επιστρέψει από την κηδεία της γιαγιάς της στην Τουρκία και όταν κοίταξε τη φωτογραφία, ήταν σίγουρη πως ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς της όταν ήταν νεαρή. "Εκείνη και η γιαγιά της ήταν πολύ δεμένες και μπορούσε να νιώσει την παρουσία της όλη τη μέρα. Ήξερε πως η γιαγιά της την πρόσεχε," εξήγησε η Νταϊάνα.

Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσει να διαβάζετε περίεργες ιστορίες, δείτε εδώ τι απίθανο αποφάσισε να κάνει μια 86χρονη γιαγιά.

83χρονη γιαγιά κρατά το χέρι του ετοιμοθάνατου άντρα της - Κάνεις δεν περίμενε πως λίγες ημέρες μετά...

Αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι είναι η απόλυτη απόδειξη της αγάπης! Ήταν παντρεμένοι για 65 ολόκληρα χρόνια και ως γνωστόν όταν παντρεύεται ένα ζευγάρι λένε "μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο" και αυτό ακριβώς αποδεικνύεται από τη φωτογραφία που δείχνει μια 83χρονη γιαγιά να κρατά στοργικά το χέρι του άρρωστου συζύγου της. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία μιας γιαγιάς κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί τους πάντες, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που μια 97χρονη γιαγιά ξέσπασε σε λυγμούς.

Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι έμενα σε ένα γηροκομείο, εκεί όπου άφησαν και την τελευταία τους πνοή. Μαζί, την ίδια μέρα! Ο Τζακ και η Χάριετ είχαν ενώσει τα κρεβάτια τους για να κρατάει ο ένας του χέρι του άλλου έτσι ακριβώς όπως πέθαναν!

Μια ανιψιά του ζευγαριού δήλωσε χαρακτηριστικά: "Λυπάμαι για το θάνατό τους, αλλά ξέρω ότι είναι εκεί μαζί!", προσθέτοντας πως είναι πραγματικά μια ιστορία αγάπης σαν αυτές που είναι βγαλμένες από μυθιστορήματα!

Ο Τζακ, ο οποίος ήταν 86 ετών, πέθανε πρώτα και ο Χάριετ, 83 ετών, ακολούθησε λίγο μετά.

Το ζευγάρι συναντήθηκε το 1955 όταν ο Τζακ οδηγούσε ένα λεωφορείο και η Χάριετ ήταν επιβάτης στο λεωφορείο με τον πατέρα της.

Γιαγιά

"Πήγαν σε ένα δείπνο και δεν χωρίστηκαν ποτέ από εκείνη τη μέρα», είπε η ανιψιά τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη συνάντηση - και σπάνια χωρίστηκαν για τα σχεδόν 65 χρόνια που πέρασαν μαζί.Μεγάλωσαν την ανιψιά και τους δύο γιους τους, ενώ εκτελούσαν και δρομολόγια με λεωφορεία.

Είχαν γίνει δεκτοί στο γηροκομείο περίπου πριν από ένα χρόνο, όταν η Χάριετ έπεσε και έσπασε το ισχίο και τη λεκάνη της. Ο Τζακ υπέστη επίσης πτώση που έσπασε το λαιμό του. Η υγεία τους συνέχισε να μειώνεται μέχρις ότου και οι δύο σταμάτησαν να τρώνε και να πίνουν μέχρις ότου πέθαναν.

Είναι μια άκρως συγκινητική ιστορία που διδάσκει στις νεότερες γενιές πως είναι η αληθινή και ανιδιοτελής αγάπη!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share