Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Ξεκίνησε σαν ένας πονοκέφαλος με μεταπτώσεις στη διάθεση - Το σημάδι όμως που εμφανίστηκε στο λαιμό της σήμαινε ότι…

Απίστευτο!

4 Αυγούστου 2020 15:06
Ξεκίνησε σαν ένας πονοκέφαλος με μεταπτώσεις στη διάθεση - Το σημάδι όμως που εμφανίστηκε στο λαιμό της σήμαινε ότι…
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Πριν διαγνωστεί η Παντέρα Μύχιλ με διαβήτη δεύτερου τύπου, διψούσε συνέχεια και είχε συνεχείς πονοκεφάλους χωρίς αιτία, όπως και παράξενες αλλαγές στη διάθεσή της. Αλλά μέχρι να εξετάσει ένα παράξενο δακτύλιο γύρω από το λαιμό της, δεν είχε καταλάβει τίποτα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από μια ιατρική διάγνωση συναντάμε κάτι τρομακτικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα πίστευε πως είχε όγκο αλλά τελικά...

Σύμφωνα με τον Δρ. Σάιντ, αν δείτε κάποιον με τέτοια σημάδια σαν βρωμιά πάνω στο δέρμα τους, μην υποθέσετε αμέσως ότι οφείλονται σε κακή υγιεινή.

Η Κλινική Mayo αναφέρει ότι αυτά τα μαύρα στίγματα ονομάζονται Acanthosis Nigricans. Είναι μία πάθηση του δέρματος που σκληραίνει και σκουραίνει το δέρμα.

πονοκέφαλος

Συνήθως επηρεάζει τις μασχάλες, τη βουβωνική περιοχή και το λαιμό.

Η Acanthosis Nigricans συνήθως επηρεάζει ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και διαβήτη. Τα μαύρα στίγματα δείχνουν ότι το σώμα αντιστέκεται στην ινσουλίνη που παράγεται από το σώμα.

Παιδιά που έχουν αυτήν την πάθηση, βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2. Ωστόσο, ενώ δεν υπάρχει κάποια γνωστή θεραπεία για αυτήν την πάθηση, απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να κάνουν τις σκοτεινές περιοχές να εξαφανιστούν.

Κοριτσάκι έκλαιγε όλο το βράδυ έχοντας δυνατούς πονοκεφάλους... Δείτε τι βρήκαν μέσα στο κεφάλι της (Video)

Στο βίντεο που ακολουθεί, ένα κοριτσάκι δε μπορούσε να αποκοιμηθεί όλο το βράδυ από τους πονοκεφάλους, επειδή είχε σοβαρή ρινική λοίμωξη. Ενώ, ένα 3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε ένα τροχόσπιτο σε τραγική κατάσταση. Αυτό που του συνέβη δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι αστυνομικοί

Το κοριτσάκι πάσχει από χρόνια ιγμορίτιδα και για να τη βοηθήσουν οι γονείς της να αποσυμφορήσει το μπούκωμα, που προκαλεί έντονο πονοκέφαλο, χρησιμοποιούν ένα ειδικό μπουκάλι, που είναι σχεδιασμένο να καθαρίζει με νερό τις βλεννώδεις εκκρίσεις.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί με την πρακτική που ακολουθούν για να καθαρίσουν τα ιγμόρεια του μικρού κοριτσιού.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share