Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζωγράφισαν στην κούνια του μωρού μια κορώνα - Ο λόγος θα σας συγκινήσει!

Θα λιώσετε!

3 Αυγούστου 2020 11:57
Ζωγράφισαν στην κούνια του μωρού μια κορώνα - Ο λόγος θα σας συγκινήσει!

Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και ενώ δεν είναι λίγος ο κόσμος που έχει χάσει τη ζωή του λόγω κορωνοϊού, μην ξεχνάμε και τις ευχάριστες στιγμές, μια εξ αυτών και η νέα ζωή.

Σε αυτή τη νέα ζωή λοιπόν, εναποθέτει τις ελπίδες του ένα μαιευτήριο στην Ταϋλάνδη και το δείχνει με έναν άκρως συγκινητικό τρόπο. Ενώ αυτά τα μικροσκοπικά πλασματάκια είναι έτοιμη να αντιμετωπίσουν τον κόσμο, γιατροί και νοσοκόμοι θέλησαν να τα προστατεύσουν αλλά, ταυτόχρονα να κάνουν τη διαδικασία λίγο πιο... στα μέτρα τους! Οι συγκινητικές στιγμές που μπορεί να βιώσεις κανείς μέσα σε ένα μαιευτήριο είναι πάμπολλες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 26χρονη μητέρα γέννησε πρόωρα.

Αποφάσισαν λοιπόν, πάνω στις βρεφικές μάσκες να ζωγραφίσουν μικρές κορώνες και να στέψουν τα μωρά βασιλιάδες κι βασίλισσες που κατάφεραν και αψήφησαν τον κορωνοϊό και παραμένουν αλώβητα.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν - Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να... (Video)

Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να... χαμογελάσετε. Ενώ, σε μία έρευνα που έγινε έβαλαν κάμερα στο κυλικείο ενός σχολείου, για να δουν πως φτιάχνονται τα φαγητά. Με αυτό τον τρόπο αποκαλύφθηκε τι πραγματικά τρώνε τα παιδιά μας.

Ενώ η κόρη της κοιμόταν, η Αντέλ Ένερσεν την οραματιζόταν μέσα σε υπέροχα ονειρικά τοπία που μετά τους έδινε ζωή με ύφασμα και έβγαζε αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες.

Αυτή η ταλαντούχα μαμά, μπλόγκερ συγγραφέας και εικονογράφος ζει στο Ελσίνκι της Φιλανδίας. Της αρέσει να γράφει και να βρίσκει νέες ιδέες. Η έμπνευση της καινούριας της ιδέας ήρθε μια μέρα ενώ έπλενε τα ρούχα!

Η κόρη της, Μίλα, ήταν μόλις δυο εβδομάδων όταν αναρωτήθηκε τι άραγε να βλέπει στον ύπνο της. Αυτό ήταν η αρχή για να γίνουν αυτές οι καταπληκτικές φωτογραφίες που τελικά εκδόθηκαν σε δυο όμορφα βιβλία , ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται’ και ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται παραμύθια’

Δείτε το βίντεο για να χαμογελάσετε:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share