Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

22χρονη έχασε το μισό της πρόσωπο από καρκίνο - Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω καθώς...

Αυτό θα πει δύναμη ψυχής!

3 Αυγούστου 2020 10:51
22χρονη έχασε το μισό της πρόσωπο από καρκίνο - Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω καθώς...

Μια γυναίκα με καρκίνο του δέρματος που οι γιατροί της έδωσαν ένα χρόνο ζωής, κατάφερε να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της και ο γάμος τους ήταν σαν βγαλμένος από παραμύθι. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ασθενής με καρκίνο μας δείχνει πως δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ, δείτε εδώ τη συγκινητική ιστορία μιας 17χρονης καρκινοπαθούς.

Η 22χρονη Τζόαν Κόλμαν από το Κουίνσλαντ, ήταν χαρούμενη τη στιγμή που αντάλλασσε όρκους αιώνιας αγάπης με τον αρραβωνιαστικό της Τζος της μπροστά στους φίλους και τους συγγενείς τους.

Απαστράπτουσα μέσα στο λευκό δαντελωτό νυφικό της, η Τζόαν κατάφερε να ξεχάσει για μια στιγμή την αρρώστια της και να απολαύσει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της.

Τον Μάρτιο του 2018, η Τζόαν ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι είχε μόλις 12 μήνες ζωής και ότι ο καρκίνος που είχε πάρει το μισό της πρόσωπο – συμπεριλαμβανομένου του δεξιού της ματιού και ένα μέρος του στόματός της – ήταν τελικού σταδίου.

Η μητέρα της, Έλεν, η οποία βρισκόταν δίπλα της από τότε που η Τζόαν διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στα 20 της χρόνια, απευθύνθηκε στη Wish My Wedding για να διοργανώσει το γάμο της κόρης της.

“Οργάνωσαν τα πάντα, από την διακόσμηση μέχρι την τούρτα, είχαν μέχρι και άλογο στην τελετή,” είπε η Τζόαν.

Η Τζόαν είχε πονοκεφάλους τον Αύγουστο του 2016 και μία μέρα ξύπνησε με πρησμένο πρόσωπο.

“Οι γιατροί είπαν ότι ίσως ήταν ένα χαλασμένο μολυσμένο δόντι και ότι το χειρότερο σενάριο ήταν ο καρκίνος,” είπε η μητέρα στην Daily Mail Australia.

“Κάναμε βιοψία αλλά δεν πιστεύαμε ότι ήταν κάτι πολύ σοβαρό.” Δύο εβδομάδες αργότερα η Τζόαν έμαθε τα καταστροφικά νέα. “Δεν μπορούσα να κοιτάξω κανέναν γιατί τα δάκρυά μου έτρεχαν ποτάμι.”

Ακόμα και όταν της είπαν ότι ένα μεγάλο μέρος του προσώπου της θα έπρεπε να απομακρυνθεί μαζί με τον όγκο, εκείνη μπήκε με πίστη στο χειρουργείο. Η Τζόαν έκανε την 23ωρη χειρουργική επέμβαση στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016.

Η κύρια ανησυχία της νεαρής ήταν μήπως ο Τζος την εγκατέλειπε, αλλά οι φόβοι αυτοί διαγράφηκαν εντελώς τον Ιανουάριο του 2017, όταν της έκανε πρόταση γάμου!

Η Τζόαν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας κρατώντας το χέρι του ανθρώπου που δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της… Ενώ το μέλλον της μπορεί να είναι αβέβαιο, η Τζόαν είναι χαρούμενη που έχει στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της και την οικογένειά της.

Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share