Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτό το ζευγάρι έβγαλε μια φωτογραφία μετά το γάμο - Όταν είδαν το αποτέλεσμα παρατήρησαν ότι...

Αδιανόητο!

3 Αυγούστου 2020 10:36
Αυτό το ζευγάρι έβγαλε μια φωτογραφία μετά το γάμο - Όταν είδαν το αποτέλεσμα παρατήρησαν ότι...

Αυτή είναι η αγαπημένη φωτογραφία του νιόπαντρου ζευγαριού από την Βιρτζίνια των Η.Π.Α. Η νύφη μάλιστα την ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook ως φωτογραφία προφίλ!

Όλα κυλούσαν ήσυχα, μέχρι τη στιγμή που κάποιος διαδικτυακός φίλος της είπε πως υπάρχει ένα φάντασμα ανάμεσά τους στη συγκεκριμένη φωτογραφία! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώντας μια φωτογραφία αποκαλύπτεται κάτι τρομακτικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν γονείς άρχισαν να κοιτούν μια παλιά φωτογραφία.

Αν την παρατηρήσεις, θα το δεις και συ! Κάποιοι είπαν ότι μοιάζει με μωρό – αυτό που πρόκειται να αποκτήσουν κάποια στιγμή- και κάποιοι άλλοι πιο… ελαφροίσκιωτοι έκαναν λόγο για κάτι διαβολικό!

Το ζευγάρι πάντως ζήτησε από φίλο τους φωτογράφο να αφαιρέσει το φάντασμα από τη φωτογραφία και την ξαναδημοσίευσαν χωρίς τον … περίεργο επισκέπτη!

Δείτε εδώ την πολυσυζητημένη φωτογραφία:

Μητέρα τραβάει την τέλεια φωτογραφία, αλλά ο γιος της δεν βλέπει την θανάσιμη απειλή που κρύβεται στο βλέμμα του πατέρα... (Video)

Μητέρα τραβάει την τέλεια φωτογραφία, αλλά ο γιος της δεν βλέπει την θανάσιμη απειλή που κρύβεται στο βλέμμα του πατέρα... Ενώ, ένας 35χρονος παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι. Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την φωτογραφία θα θα σας προκαλέσει ανατριχίλα...

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και δημιούργησε την οικογένειά του στο Highland Park του New Jersey. Αλλά ενώ ο Tim φαινόταν υγιής και καλά στο εξωτερικό, πιέζονταν από πιο σκοτεινά συναισθήματα και τελικά, έγινε εξαρτημένος από το αλκοόλ.

Ο Tim προσπάθησε να πάρει θεραπεία και του δόθηκαν διαφορετικά φάρμακα για να αντιμετωπίσει τον εθισμό και την κατάθλιψη. Εν τω μεταξύ, ο γιος τους Shane δεν κατάλαβε ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε με τον πατέρα του μέχρι τους τελευταίους μήνες «πριν από το τέλος».

Τον Ιανουάριο του 2016, ο Tim πήρε τη ζωή του. Ο Shane ήταν μόλις 10 χρονών. Η μητέρα του εξήγησε στα παιδιά της ότι ο πατέρας τους πέθανε από μια ασθένεια που ονομάζεται κατάθλιψη.

Αρχικά, ο Shane δεν κατάλαβε πλήρως. Πολλοί ενήλικες δεν καταλαβαίνουν πλήρως τις ψυχικές ασθένειες, πόσο μάλλον ένα παιδί. Η κατάθλιψη είναι γνωστή σε πολλούς ειδικούς ως η «αόρατη ασθένεια», καθώς είναι μια διαταραχή που κανείς δεν βλέπει.

Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το εκπληκτικό μικρό αγόρι συνειδητοποίησε δύο σημαντικά πράγματα: ότι είναι αρκετοί οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον αντίκτυπο της κατάθλιψης και ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να βοηθήσει.

Ο Shane αποφάσισε να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να ερευνήσει την ασθένεια και να προσπαθήσει να αποτρέψει αυτό το είδος τραγωδίας να συμβεί σε άλλη οικογένεια. Αλλά κανείς δεν περίμενε τι θα συνέβαινε όταν ο Shane ξεκίνησε το ταξίδι του.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε τι συνέβη στη συνέχεια:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share