Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

25χρονη σερβιτόρα έβγαλε φωτογραφία τα ματωμένα της πόδια και γκρέμισε το διαδίκτυο

Ιστορία που σοκάρει!

2 Αυγούστου 2020 09:12
25χρονη σερβιτόρα έβγαλε φωτογραφία τα ματωμένα της πόδια και γκρέμισε το διαδίκτυο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr μετά τη συγκλονιστική εικόνα που δημοσίευσε μια μητέρα, θα σας παρουσιάσει μια φωτογραφία που προκαλεί παγκόσμια οργή, καθώς μια νεαρή κοπέλα δημοσίευσε τα ματωμένα πόδια της μετά τη δουλειά. Το θέμα δεν είναι η πολύωρη εργασία, αλλά η εργασία με τακούνια.

Τέτοια εξαίσια παπούτσια φοριούνται σε ειδικές περιστάσεις. Φυσικά αν τα φοράτε όλη μέρα είναι ακόμη μεγαλύτερο το πρόβλημα. Ο διευθυντής ενός εστιατορίου είχε βάλει βέτο και έπρεπε όλες οι σερβιτόρες του στην καναδική επαρχία της Αλμπέρτα να φοράνε ψηλοτάκουνα.

Πρόσφατα η νεαρή δημοσιεύθηκε στο Facebook συγκλονιστική εικόνα με τα ματωμένα πόδια μετά από 12 ώρες εργασίας στο εστιατόριο. Η κοπέλα είχε φουσκάλες και ματωμένα πόδια, παρά το γεγονός ότι φορούσε ακριβά παπούτσια. Η φωτογραφία αυτή γκρέμισε το διαδίκτυο σε ταχύτητα φωτός. Ως αποτέλεσμα είχε να λάβει μεγάλη υποστήριξη από τους χρήστες του διαδικτύου.

Η Νικόλ δημοσίευσε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του αιματηρού ποδιού της και άφησε ένα ισχυρό μήνυμα: "Θέλω να δείξω σε όλους όσους επισκέπτεται το εστιατόριο Joey αυτό. Η πολιτική τους είναι ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να φοράνε ψηλοτάκουνα παπούτσια, παρά το γεγονός ότι από την ιατρική γνωρίζουμε ότι πρέπει να τα φοράμε λίγες ώρες. Ο Διευθυντής μας απαγόρευσε να φοράμε ίσια παπούτσια".

Μετά από αυτό της ζητήθηκε να αποχωρήσει την επόμενη ημέρα. Επίσης δήλωσε, ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να αγοράσουν μόνοι τους τα ρούχα. Η Νικόλ ήθελε να επιστήσει την προσοχή του κοινού στην αδικία εις βάρος των γυναικών.

35χρονη έστειλε αυτή την φωτογραφία στον σύζυγό της - Λίγες ώρες αργότερα το μετάνιωσε τρελά

Μια φωτογραφία ενός δικού μας ανθρώπου που έχουμε να δούμε καιρό μπορεί να προκαλέσει χαρά ή σε μερικές περιπτώσεις καταστροφή.

Την δεύτερη περίπτωση βίωσε ένα στρατιώτης που βρισκόταν σε αποστολή στο εξωτερικό όταν ζήτησε από ένα φίλο του να κάνει μια επίσκεψη έκπληξη στην γυναίκα του. Μάλιστα του ζήτησε να την βγάλει μια φωτογραφία και να του την στείλει, κάτι που ο συνάδελφος του όντως έκανε.

Όμως, μόλις πήρε την φωτογραφία και της έριξε μια καλή ματιά αποφάσισε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Η εικόνα περιείχε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι η σύζυγός του δεν ήταν πιστή και η δεύτερη σκέψη του ήταν ότι αν την πάτησε έτσι με μια επίσκεψη έκπληξη ποιος ξέρει τι άλλο γινόταν πίσω από την πλάτη του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Μόλις διέρρευσε η φωτογραφία της διευθύντριας οι γονείς πήραν τα παιδιά από το σχολείο - Προσέξτε καλύτερα το κάτω μέρος της

Δείτε το video στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share