Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τηλεθεατής είπε σε παρουσιάστρια πως έχει καρκίνο - Αυτό που είδε στις εξετάσεις ήταν σοκαριστικό

Τρομερό περιστατικό

31 Ιουλίου 2020 17:10
Τηλεθεατής είπε σε παρουσιάστρια πως έχει καρκίνο - Αυτό που είδε στις εξετάσεις ήταν σοκαριστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικό ήταν αυτό, που έγινε στις ΗΠΑ με ξανθιά παρουσιάστρια, με μια τηλεθεατή να της λέει πως έχει καρκίνο κι εκείνη να βλέπει κάτι φοβερό στις εξετάσεις.

Η Βικτόρια Πράις, ερευνήτρια – ρεπόρτερ του καναλιού WFLA στην Τάμπα της Φλόριντα ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου του θυρεοειδή της, αλλά και μερικών λεμφαδένων της, ενώ κτηνώδες ήταν αυτό που έγινε σε εγκαταλελειμμένο σκύλο.

Όλα άρχισαν τον Ιούνιο όταν μία γυναίκα είδε την Βικτόρια Πράις στην εκπομπή και παρατήρησε ένα ύποπτο λίπωμα στον λαιμό της. Αμέσως η τηλεθεατής έστειλε στην δημοσιογράφο ένα email, που ανέφερε:

«Γεια. Μόλις σε είδα στις ειδήσεις. Με ανησύχησε ο όγκος στο λαιμό σου. Σε παρακαλώ, τσέκαρε τον θυρεοειδή σου. Μου θυμίζει τον δικό μου λαιμό, και στην περίπτωσή μου εξελίχθηκε σε καρκίνο. Να προσέχεις». Μάλιστα, η δημοσιογράφος «πόσταρε» το μήνυμα για να το δουν όλοι οι ακόλουθοί της.

Μετά από αυτήν την παρότρυνση, η Βικτόρια υποβλήθηκε στις αναγκαίες εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν την ανησυχία της τηλεθεατή: Η Πράις είχε καρκίνο στον θυρεοειδή και αυτός επεκτεινόταν στους λεμφαδένες της.

«Αν δεν είχα πάρει ποτέ αυτό το email, ποτέ δεν θα τηλεφωνούσα στον γιατρό μου. Ο καρκίνος θα συνέχιζε να επεκτείνεται. Είναι μια τρομακτική σκέψη», έγραψε η ρεπόρτερ.

«Πάντα θα είμαι ευγνώμων στη γυναίκα που μπήκε στον κόπο να μου γράψει. Δεν είχε απολύτως καμία υποχρέωση, αλλά το έκανε», σημείωσε γεμάτη ευγνωμοσύνη.

Η Βικτόρια Πράις θα πάρει άδεια για την απαραίτητη μετεγχειρητική αποθεραπεία και για να βεβαιωθεί ότι όλα πήγαν καλά.

«Ως δημοσιογράφος, ήμουν σε πλήρεις ρυθμούς από την έναρξη της πανδημίας», είπε. «Ατελείωτες βάρδιες σε έναν ατελείωτο κύκλο ειδήσεων. Προσαρμογή στην απομακρυσμένη ροή εργασίας και στην περίπτωσή μου, ένας νέος ερευνητικός ρόλος. Καλύπταμε την πιο σημαντική ιστορία υγείας του αιώνα, αλλά η υγεία μου ήταν το πιο μακρινό στη δικό μου μυαλό».

Η Πράις έστειλε email στον «φύλακα άγγελό» της, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση.

Τελείωσε το tweet της γράφοντας: «Ο κόσμος είναι ένα δύσκολο μέρος αυτές τις μέρες. Μην ξεχάσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Φροντίστε ο ένας τον άλλον. Σας αγαπώ όλους και θα σας δωσύντομα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share