Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Ιαπωνία: Πλοία-φαντάσματα «ξεβράζονται» γεμάτα νεκρούς στις ακτές της

Σοκ

30 Ιουλίου 2020 12:48
Θρίλερ στην Ιαπωνία: Πλοία-φαντάσματα «ξεβράζονται» γεμάτα νεκρούς στις ακτές της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η παράνομη αλιεία σε νερά της Βόρειας Κορέας είναι πιθανόν η εξήγηση για τα πλοία-φαντάσματα που βγαίνουν στις ακτές της Ιαπωνίας, ενίοτε γεμάτα νεκρούς.

Το ζήτημα με τα πλοία φαντάσματα που εμφανίζονται στην Ιαπωνία φαίνεται πώς λύθηκε, βάσει μιας μελέτης της ΜΚΟ Global Fishing Watch που αναφέρει ότι τα σκάφη μπαίνουν παράνομα στα νερά της Βόρειας Κορέας ελλείψει αλιευμάτων στις κινεζικές θάλασσες.

Όταν τα πλοία αυτά εντοπιστούν ωθούνται σε ιαπωνικά ή ρωσικά ύδατα και γι' αυτό το λόγο καταλήγουν τελικά στην Ιαπωνία με τους ναυτικούς να έχουν πεθάνει από πείνα και κακουχίες. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μια τέτοιου είδους ιστορία μιας και πριν από λίγο καιρό το Athensmagazine.gr σας είχε παρουσιάσει μία ιστορία που ήθελε ένα πλοίο φάντασμα να ξεπροβάλλει μετά από 120 χρόνια.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι υπάρχουν πολλά «σκοτεινά» σημεία σε όλο τον κύκλο της αλιείας στην ευρύτερη περιοχή. Παράνομα πλοία χωρίς σημαία, ψαράδες χωρίς χαρτιά, δραστηριότητα συνιστούν μια «γκρίζα ζώνη».

Υπενθυμίζεται ότι ορισμένες εκτιμήσεις στο παρελθόν ανέφεραν ότι στα πλοία αυτά επέβαιναν φυγάδες από το καθεστώς του Κιμ Γιονκ Ουν.

Αυτή η φωτογραφία με το πλοίο είναι αληθινή! Δεν πάει το μυαλό σας στο πώς συνέβη...και δεν είναι photoshop!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε ένα πλοίο που φαίνεται να πετάει, η οποία είναι 100% αληθινή. Δεν πάει το μυαλό σας στο πώς έχει συμβεί αυτό!

Έχουμε δει τον τελευταίο καιρό πολλά παράξενα πράγματα που μας δημιουργούν πολλά ερωτήματα σχετικά με το τι συνέβη.

Είναι στην πραγματικότητα μια εκπληκτική οφθαλμαπάτη, και δεν είναι η μόνη φωτογραφία, μιας και αυτή με μια 13χρονη είναι το ίδιο αμφιλεγόμενη!

Η εικόνα φαίνεται από τους θεατές και μεταδίδεται μέσω της τηλεόρασης και είναι πραγματική και όχι ψηφιακά επεξεργασμένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σκάφος είναι πραγματικά στον αέρα.

Το αποτέλεσμα οφείλεται σε ένα σπάνια ατμοσφαιρικό φαινόμενο γνωστό ως ανώτερος αντικατοπτρισμός, μια οπτική ψευδαίσθηση που προκαλείται από τη διάθλαση του φωτός.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share