Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

35χρονη έστειλε αυτή την φωτογραφία στον σύζυγό της - Λίγες ώρες αργότερα το μετάνιωσε τρελά

Εσείς μπορείτε να δείτε γιατί;

30 Ιουλίου 2020 10:14
35χρονη έστειλε αυτή την φωτογραφία στον σύζυγό της - Λίγες ώρες αργότερα το μετάνιωσε τρελά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φωτογραφία ενός δικού μας ανθρώπου που έχουμε να δούμε καιρό μπορεί να προκαλέσει χαρά ή σε μερικές περιπτώσεις καταστροφή.

Την δεύτερη περίπτωση βίωσε ένα στρατιώτης που βρισκόταν σε αποστολή στο εξωτερικό όταν ζήτησε από ένα φίλο του να κάνει μια επίσκεψη έκπληξη στην γυναίκα του. Μάλιστα του ζήτησε να την βγάλει μια φωτογραφία και να του την στείλει, κάτι που ο συνάδελφος του όντως έκανε.

Όμως, μόλις πήρε την φωτογραφία και της έριξε μια καλή ματιά αποφάσισε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Η εικόνα περιείχε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι η σύζυγός του δεν ήταν πιστή και η δεύτερη σκέψη του ήταν ότι αν την πάτησε έτσι με μια επίσκεψη έκπληξη ποιος ξέρει τι άλλο γινόταν πίσω από την πλάτη του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Μόλις διέρρευσε η φωτογραφία της διευθύντριας οι γονείς πήραν τα παιδιά από το σχολείο - Προσέξτε καλύτερα το κάτω μέρος της

Δείτε το video στο Athensmagazine.gr:

Πήγε να βγάλει φωτογραφία την γυναίκα του - Έπαθε σοκ με αυτό που είδε από πίσω της!

Ήταν μόνο περίπου 5 μίλια από την ακτή, όταν πήγε να βγάλει μια φωτογραφία ο άντρας την γυναίκα του και παρατήρησε κάτι περίεργο, σε ένα κόλπο στο Μεξικό.

Μπορεί να μην είναι κάτι σαν αυτό που ανακάλυψαν σε μια φωτογραφία ενός άλλου ζευγαριού, αλλά είναι κάτι που σίγουρα δεν θα περιμένατε να δείτε στη θάλασσα.Ένα σκυλάκι ήταν και χαροπάλευε με τα κύματα. Το πλησίασε γρήγορα και το έβαλε πάνω στην βάρκα. Ήταν ένα Τζακ Ράσελ Τεριέ και ευτυχώς είχε σωσίβιο αλλιώς θα είχε πνιγεί. Φαινόταν ότι τα είχε παρατήσει ήταν εξουθενωμένο.

Μόλις βγήκαν στην στεριά πήγαν στις αρχές και παρέδωσαν το σκυλάκι το οποίο είχε χαθεί 1 μέρα πριν και το αφεντικό του το έψαχνε όλη μέρα. Ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα και πήγε και ευχαρίστησε το ζευγάρι που έσωσαν τον καλύτερο του φίλο.

Στο τέλος ο ιδιοκτήτης δάκρυσε και είπε «Σας ευχαριστώ και πάλι, είχα παραιτηθεί. Τον έψαχνα όλη μέρα και πίστευα ότι τον είχα χάσει για πάντα. Είναι τα πάντα για μένα, είναι το παιδί μου.»

Τζακ Ράσελ Τεριέ

Μια καταπληκτική ιστορία διάσωσης που ευτυχώς τελείωσε χαρούμενα. Κοινοποιήστε αν θέλετε την διάσωση αυτή! Μια υπέροχη πράξη ενός ζευγαριού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share