Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπάνιο ντοκουμέντο: Αυτή η φωτογραφία δείχνει μια οικογένεια κύκνων να...

Απίστευτο!

28 Ιουλίου 2020 19:26
Σπάνιο ντοκουμέντο: Αυτή η φωτογραφία δείχνει μια οικογένεια κύκνων να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο δείχνει μια οικογένεια κύκνων να κάνει κάτι, που θα συνηθίζαμε στους ανθρώπους, αλλά φαίνεται σε αυτή την φοβερή φωτογραφία πως μπορούν κι εκείνοι να το κάνουν.

Καθώς ο ήλιος αναδύεται μέσα από την ομίχλη ένα ζευγάρι κύκνων μαζί με τα 7 παιδιά του φαίνεται να κάνει βόλτα σε μια λίμνη μέσα σε ένα μαγευτικό σκηνικό, ενώ σοκ προκαλεί αυτό που είδαμε πίσω από μια γυναίκα, καθώς την φωτογράφιζε ο άνδρας της.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Τζέιμς Μακ Ντόναλντ στο πάρκο Bushy Park στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

«Κινούνταν κατά μήκος ενός μονοπατιού από μια μικρότερη λίμνη προς μια μεγαλύτερη. Έχω ξαναδεί κύκνους μαζί με τα μικρά τους στην λίμνη, όταν οι γονείς είναι ακόμα πολύ προστατευτικοί και δεν αφήνουν να πλησιάσεις, οπότε χάρηκα που μπόρεσα να πλησιάσω και να βγάλω την φωτογραφία», ανέφερε ο 40χρονος Μακ Ντόναλντ.

Η μαγευτική εικόνα με την οικογένεια των κύκνων να μετακινείται μέσα στην λίμνη.

Μητέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία της 4χρονης κόρης της - Έτρεχαν στον παιδίατρο με αυτό που είδε

Μια μητέρα από το Nashville των ΗΠΑ, η Τάρα Τέιλορ, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook με το χτένισμα της τρίχρονης κόρης Ρέιλι. Δεν φανταζόταν ότι μετά από αυτό, θα την πήγαινε στον παιδίατρο.

Περίμενε να λάβει σχόλια από φίλους και συγγενείς για το χαριτωμένο της χτένισμα, αλλά αντίθετα όσοι σχολίασαν έδωσαν σημασία σε κάτι άλλο. Το ίδιο συνέβη και στην φωτογραφία ενός κοριτσιού, με έναν άγνωστο κύριο, που θα δείτε εδώ.

Οι χρήστες πρόσεξαν ότι το αριστερό μάτι της Ρέιλι είχε μια παράξενη λάμψη στον φακό, και χάρη σε αυτή την παρατήρηση η Τάρα αποφάσισε να κλείσει ένα ραντεβού με τον παιδίατρο για να το ελέγξει προληπτικά.

Ο γιατρός πρότεινε να επισκεφτεί μια εξειδικευμένη κλινική οφθαλμιατρικής. Εκεί, έγινε διάγνωση ότι η μικρή Ρέιλι πάσχει από την νόσο Coat, μια σπάνια πάθηση που προκαλεί απώλεια όρασης ή ακόμα και τύφλωση στο ένα μάτι.

Ο γιατρός που ανέλαβε το περιστατικό της Ρέιλι, ο Δρ. Καλζάντα αναφέρει ότι όσο πιο σύντομα γίνει η θεραπεία για τη νόσο Coat, τόσο το καλύτερο.

«Το βασικό πρόβλημα με τα παιδιά είναι ότι κανένα παιδί δε θα πει «Μαμά, δε βλέπω από το ένα μάτι». Συνήθως αντιλαμβάνεται τυχαία. Όταν ένα παιδί αναγνωρίσει ότι δεν βλέπει ή το καταλάβει ο γονιός, συχνά ήδη έχει χάσει την όραση και στα δύο μάτια,» αναφέρει ο γιατρός.

Ευτυχώς, υπάρχει θεραπεία για τη νόσο για να σταματήσει η απώλεια όρασης ή ακόμα και να βελτιωθεί. Χάρη σε μια απλή παρατήρηση από τους φίλους της μητέρας στο Facebook, η Ρέιλι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να ανακτήσει την όρασή της, συγκριτικά αν γινόταν η διάγνωση αργότερα στη ζωή της. ’

Η μητέρα της ανέφερε ότι δεν υπήρχαν συμπτώματα, δεν καθόταν κοντά στην τηλεόραση και δεν είχε πρόβλημα να περπατάει στη δοκό γυμναστικής.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share