Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πλήρωσε 60.000 ευρώ για μια βόλτα ανάμεσα σε ελέφαντες - Αυτό που συνέβη όταν τον πλησίασε ο μεγαλύτερος ακολούθησε κάτι τραγικό

Αδιανόητο!

28 Ιουλίου 2020 10:42
Πλήρωσε 60.000 ευρώ για μια βόλτα ανάμεσα σε ελέφαντες - Αυτό που συνέβη όταν τον πλησίασε ο μεγαλύτερος ακολούθησε κάτι τραγικό

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η είδηση που αναφέρει ένα Γερμανό τουρίστα να πληρώνει 60.000 ευρώ για μια βόλτα ανάμεσα σε ελέφαντες. Προφανώς και το πρόβλημα δεν ήταν η βόλτα αλλά ο σκοπός της, ο οποίος μόλις είδε το φως της δημοσιότητας άφησε τους πάντες άφωνους.

Ο Γερμανός τουρίστας φωτογραφίζεται υπερήφανος κρατώντας σφιχτά το χέρι του οδηγού του μπροστά από το πτώμα ενός από τους πιο μεγάλους ελέφαντες που έχουν βρεθεί ποτέ στη Ζιμπάμπουε. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο θηλαστικό θανατώνεται με τον πλέον χειρότερο τρόπο, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που εκατοντάδες ελέφαντες βρίσκονται νεκροί στην Αφρική.

Ο ελέφαντας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού σαφάρι στο οποίο πλήρωσε 60.000 δολάρια για τη σχετική άδεια που θα του επέτρεπε να σκοτώσει έναν ελέφαντα.

Το περιστατικό έγινε στο Εθνικό Πάρκο Gonarezhou της Ζιμπάμπουε ωστόσο οι διοργανωτές αρνούνται να αποκαλύψουν το όνομα του Γερμανού υπηκόου

"Πρόκειται για ένα νόμιμο κυνήγι και ο πελάτης δεν έκανε τίποτα λάθος", δήλωσε για τον Γερμανό υπήκοο ένας από τους διοργανωτές, προχωρώντας σε μία πιο προκλητική δήλωση, καθώς είπε ότι ο νεκρός ελέφαντας ήταν ήδη 60 ετών και είχε «σπείρει πολλές φορές τους καρπούς του».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Conservation Task Force της Ζιμπαμπουέ, επιβεβαίωσε το θάνατο του ελέφαντα.

"Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω από το λαθραίο κυνήγι, αλλά έχουμε τον έλεγχο στην πολιτική που ακολουθείται στο κυνήγι, η οποία θα πρέπει να αναγνωρίσει ότι τα ζώα, όπως αυτό, έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία ζωντανά (και για τους κυνηγούς και τους μη κυνηγούς) παρά νεκρά", έγραψε ένας από τους διοργανωτές σαφάρι στο πάρκο Gonarezhou.

Λιοντάρι ορμάει σε ένα μωρό ελέφαντα. Η αντίδραση της μητέρας του θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Αυτή είναι η στιγμή που μία μαμά ελέφαντας υπερασπίστηκε τα μικρά της ενάντια στην απειλή ενός λιονταριού.

Το βίντεο δείχνει ένα λιοντάρι να παρατηρεί την μητέρα και το μωρό της να περπατάνε πριν κάνει την κίνησή του.


Ξαφνικά, το αιλουροειδές τρέχει προς το μωρό, το οποίο κάθεται δίπλα στην μητέρα του. H 17χρονη μαμά βλέπει το λιοντάρι να πλησιάζει με γρήγορη ταχύτητα και του επιτίθεται για να προστατέψει το μικρό της.

Το λιοντάρι φαίνεται να τρέχει για να ξεφύγει ενώ η μητέρα κατευθύνει το μικρό της σε ένα ασφαλέστερο μέρος.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 4 λιοντάρια έκαναν "ντου" σε σπίτι οικογένειας - Όταν χτύπησε ο συναγερμός έπαθαν σοκ

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share