Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

36χρονος έπεσε θύμα επίθεσης από καρχαρία - Μόλις οι γιατροί του είπαν πως αυτό του έσωσε τη ζωή... πάγωσε (Video)

Σοκ

27 Ιουλίου 2020 15:47
36χρονος έπεσε θύμα επίθεσης από καρχαρία - Μόλις οι γιατροί του είπαν πως αυτό του έσωσε τη ζωή... πάγωσε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όσον αφορά τα ατυχήματα που γίνονται στην θάλασσα, οι επιθέσεις καρχαρία είναι οι πιο τρομακτικές. Ακόμα και αν στατιστικά είναι απίθανο να συμβούν, κανείς δεν σκεφτόταν ότι το να τον δαγκώσει καρχαρίας είναι καλό πράγμα.

Εκτός κι αν είναι ο συγκεκριμένος 36χρονος άνδρας, ο οποίος λέει ότι η ζωή του σώθηκε χάρη στο δάγκωμα του καρχαρία. Ακριβώς! Όταν βγήκε από την θάλασσα αιμορραγώντας από μια επίθεση καρχαρία, η ζωή του σώθηκε. Πώς γίνεται αυτό;

Ήταν μια συνηθισμένη εκδρομή για τον Eugene Finney, την κοπέλα του και τα δυο παιδιά τους στην παραλία Huntington στην Καλιφόρνια, μέχρι που ο Eugene ένιωσε κάτι να χτυπάει πάνω στην πλάτη του και τον έκανε να βγει από την θάλασσα σοκαρισμένος. Τότε η κόρη του τον ρώτησε γιατί αιμορραγούσε και συνειδητοποίησε ότι είχε πέσει θύμα επίθεσης από καρχαρία. Το πιο τρελό όμως είναι αυτό που συνέβη στην συνέχεια.

Αφότου επισκέφτηκε έναν γιατρό, ο Eugene έμαθε ότι το δάγκωμα μπορεί να του είχε σώσει την ζωή! Επίσης, δείτε την ιστορία του Rick Anderson, ενός Αυστραλού ο οποίος αποκαλεί έναν θηλυκό καρχαρία του Πορτ Τζάκσον φίλο του.

Δείτε το βίντεο:

Άνδρας σώζει αγοράκι από «τα σαγόνια του καρχαρία» - Συγκλονίζουν τα όσα κατέγραψε η κάμερα (Video)

Η συγκλονιστική στιγμή που αστυνομικός σώζει αγόρι που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από καρχαρία καταγράφηκε στην κάμερα. Δείτε επίσης την σοκαριστική στιγμή που καρχαρίας δαγκώνει το κεφάλι 29χρονου.

Ο Adrian Kosicki ήταν εκτός υπηρεσίας και βρισκόταν στην παραλία Cocoa της Φλόριντα με τη σύζυγό του όταν διαπίστωσε πως σε κοντινή απόσταση από το αγόρι με τη σανίδα του σερφ κολυμπούσε ένας καρχαρίας.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο αστυνομικός μπήκε μέσα στη θάλασσα και τράβηξε το παιδί με τη σανίδα στην ακτή ενώ ο καρχαρίας βρισκόταν δίπλα του! Το βίντεο δημοσίευσε στο Facebook το αστυνομικό τμήμα της Cocoa και έγινε viral.

Καρχαρίες κομματιάζουν δελφίνι και το κατασπαράζουν (Video-Προσοχή σκληρές εικόνες)

Στο παρακάτω βίντεο μεγάλοι λευκοί καρχαρίες καταβροχθίζουν ένα δελφίνι. Τους δύο λευκούς καρχαρίες κατέγραψε drone κοντά στις ακτές της Καλιφόρνιας, με τους κοντινούς κολυμβητές και σέρφερ να μην έχουν πάρει χαμπάρι για το βάναυσο τσιμπούσι που λαμβάνει χώρα σχεδόν δίπλα τους.

Tο ευγενικό θαλάσσιο θηλαστικό είναι ήδη νεκρό και στην αρχή φαίνεται να το πλησιάζει ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας, που μπήγει τα δόντια του στη σάρκα του δελφινιού. Επίσης, viral έχει γίνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα τεράστιο αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μία παραλία της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ, κρατώντας στα νύχια του ένα μεγάλο ψάρι, το οποίο μοιάζει με καρχαρία.

Στη συνέχεια, σειρά στο φαγοπότι παίρνει ένας ακόμη λευκός καρχαρίας, με τα δύο υποβρύχια αρπακτικά να εναλλάσσονται στο κουφάρι του δελφινιού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share