Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Άνδρας μπήκε σε s@x shop και έκλεψε δονητή 18 κιλών! (Video)

Αδιανόητο

27 Ιουλίου 2020 10:55
Απίστευτο: Άνδρας μπήκε σε s@x shop και έκλεψε δονητή 18 κιλών! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια παράξενη ληστεία έκανε ένας άνδρας στο Λας Βέγκας που έκλεψε τεράστιο δονητή από s@x shop 18 κιλών! Συγκεκριμένα μπήκε στο Déjà Vu Love Boutique στη Σιν Σίτι στις 14 Ιουλίου και άρπαξε το τεράστιο «μέλος» το οποίο ήταν διακοσμητικό στον διάδρομο του καταστήματος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας ο άνδρας που φορούσε προστατευτική μάσκα κατά του κορωνοϊού, μπήκε στο μαγαζί, πήγε στο αντικείμενο, το σήκωσε στους ώμους του πήγε στο αμάξι του και έφυγε, ανενόχλητος.

«Το πήρε κι έφυγε», είπε η Λόρα, μια εργαζόμενη στο κατάστημα που αρνήθηκε να δώσει το επώνυμό της τονίζοντας πως το εν λόγω αντικείμενο κοστίζει 1.250 δολάρια και ονομάζεται “The Moby”, ίσως ως φόρος τιμής στο κλασικό “Moby Dick” του Herman Melville. Επίσης, γνωρίστε το Rabbit, τον δονητή που ερεθίζει ταυτόχρονα δύο σημεία είναι μάλλον το πιο ενδιαφέρον ερωτικό παιχνίδι για γυναίκες.

Μάλιστα στο Amazon κοστολογείται στα 586 δολάρια και χαρακτηρίζεται ως «ο μεγαλύτερος δονητής λιανικής πώλησης στον κόσμο».

Πρωτόγνωρο ατύχημα με ερωτικό βοήθημα! Περίμενε να τελειώσουν οι μπαταρίες!

Απίστευτο ατύχημα συνέβη σε ένα ζευγάρι που θέλησε να χρησιμοποιήσει ένα ερωτικό βοήθημα. Ατύχημα με το ερωτικό του βοήθημα: Άνδρες βγήκε γuμνός στους δρόμους για να ζητήσει βοήθεια! (Video)

Εξαιρετικά επώδυνο εξελίχθηκε το ερωτικό παιχνίδι ζευγαριού με αποτέλεσμα η σύζυγος να καταλήξει στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης με αφόρητους πόνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν το ζευγάρι χρησιμοποίησε έναν δονητή. Ο δονητής εισχώρησε στον πρωκτό της 35χρονης γυναίκας με αποτέλεσμα να φθάσει μέχρι το «σιγμοειδές» σημείο του εντέρου και να είναι αδύνατο να βγει έξω.

Αρχικά, το ζευγάρι που εισήλθε λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα σε νοσοκομείο ντρέπονταν να πει τι ακριβώς συμβαίνει στους γιατρούς και τους νοσηλευτές και η γυναίκα ενώ υπέφερε από τους πόνους, δεν προσδιόριζε ακριβώς τι είχε συμβεί. Μέχρι τις 07.30 το πρωί που μπήκαν οι γιατροί στο νοσοκομείο για να την εξετάσουν, η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share