Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η τεράστια κοιλιά 29χρονης είχε γεμίσει με μελανιές - Μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο πάγωσε... (Video)

Σοκαριστικό

23 Ιουλίου 2020 16:41
Η τεράστια κοιλιά 29χρονης είχε γεμίσει με μελανιές - Μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο πάγωσε... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η τεράστια κοιλιά 29χρονης είχε γεμίσει με μελανιές και μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο πάγωσε... Στα αρχικά στάδια της πρώτης εγκυμοσύνης της, η Guillermina και ο σύζυγός της Fernando έμαθαν ότι κυοφορεί όχι ένα, αλλά πέντε έμβρυα. Ενώ, μια 13χρονη περίμενε 6 ώρες μέχρι να την χειρουργήσουν. Όταν αρχίζει η επέμβαση, σοκαρισμένη η μικρή βλέπει τους γιατρούς να...

Να τι κάνει την ιστορία ακόμα πιο απίστευτη: ο γιατρός της Guillermina, η Δρ. Tracy Manuck εντυπωσιάστηκε από την ψυχραιμία της εγκυμονούσας μητέρας. Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από υπέρταση και προεκλαμψία, δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή. Απέκτησε μελανιές στη κοιλιά της ως αποτέλεσμα κυοφορίας τόσων εμβρύων. Στους γιατρούς έκανε εντύπωση και η συμπαράσταση του συζύγου της, που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα της.

Στις 31 1/2 εβδομάδες κύησης, η Guillermina γέννησε με καισαρική τομή τα πεντάδυμα, τρία κοριτσάκια και δύο αγοράκια. Γεννήθηκαν 7 εβδομάδες πρόωρα από μια φυσιολογική εγκυμοσύνης και 3 εβδομάδες νωρίτερα από μια εγκυμοσύνη με πεντάδυμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα που έγινε στην σπάνια εγκυμοσύνη της Guillermina:

25χρονη παραπονέθηκε για πονόλαιμο - «Κάγκελο» έμειναν οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στις αμυγδαλές (photo)

Δεν πίστευαν στα μάτια του οι γιατροί σε ένα νοσοκομείο του Τόκυο, όταν κλήθηκαν να εξετάσουν μια γυναίκα που παραπονιόταν για έντονο πόνο και ερεθισμό στον λαιμό της.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι γιατροί στο διεθνές νοσοκομείο St Luke στην ιαπωνική πρωτεύουσα, αφού την εξέτασαν, αφαίρεσαν ένα μακρύ μαύρο σκουλήκι με τσιμπιδάκι. Ενώ, σε μία ακόμη σοκαριστική περίπτωση ένας άνδρας ζαλιζόταν και πέρναγε πολλές ώρες στην τουαλέτα... Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Μάλιστα, το σκουλήκι, το οποίο είχε μήκος 38 χιλιοστά και πλάτος 1 χιλιοστά, ήταν ακόμα ζωντανό και οι γιατροί το έβγαλαν από την αριστερή αμυγδαλή της γυναίκας.

Το σκουλήκι αφού... εξετάστηκε και αυτό με την σειρά του ταυτοποιήθηκε ως νηματώδες σκουλήκι, ένα από τα πολλά παράσιτα που μπορούν να μολύνουν ανθρώπους που τρώνε ωμό ψάρι ή κρέας.

Η 25χρονη ασθενής επιβεβαίωσε ότι είχε φάει ανάμεικτο σασίμι, πριν πέντε ημέρες.

Σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό American Journal of Tropical Medicine and Hygiene, οι γιατροί δήλωσαν ότι το σκουλήκι ήταν μια προνύμφη τέταρτου σταδίου, προσθέτοντας ότι η μόλυνση προκλήθηκε από τη νεότερη μετατροπή του σε προνύμφη τρίτου σταδίου.

Οι γιατροί προεδιοποιούν ότι η δημοτικότητα του σούσι έχει αυξήσει τις παρασιτικές λοιμώξεις. Τέλος, παρόμοιες μολύνσεις προκαλούνται μερικές φορές και από ωμό ή άψητο κρέας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share