Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

20χρονη γέννησε μωρό με 2 κεφάλια - 32 ώρες μετά... (Video)

Σοκ

23 Ιουλίου 2020 20:49
20χρονη γέννησε μωρό με 2 κεφάλια - 32 ώρες μετά... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονίζει η αληθινή ιστορία μιας 20χρονης που γέννησε ένα μωρό με 2 κεφάλια. 32 ώρες μετά όμως... Στην Ινδία γεννήθηκε μωρό με δύο κεφάλια και οι γιατροί το περιγράφουν σαν θαύμα. Το μωρό γεννήθηκε από 20χρονη μητέρα στο Ιατρικό Κολέγιο Jawaharlal Nehru, στο Ajmer της Ινδίας και ζύγιζε 2,5 κιλά.

Ο Dr Jaiprakash Narayan, επίκουρος καθηγητής στο τμήμα παιδιατρικής, είπε ότι όλοι όσοι άκουσαν γι’αυτή την θαυμαστή γέννα ήθελαν να ρίξουν μια ματιά στο εντυπωσιακό μωρό. Επίσης, παρακολουθήστε την απίστευτα σπάνια στιγμή ενός μωρού που γεννιέται μέσα στον αμνιακό σάκο... κάτι που συμβαίνει μόνο σε ένα στα 80.000 μωρά.

«Ένα αγοράκι με 2 κεφάλια γεννήθηκε χτες υγιές», είπε «Η μητέρα ολοκλήρωσε την εγκυμοσύνη και τα πήγαινε καλά μετά την γέννα, αλλά το μωρό είχε αναπνευστικά προβλήματα.»

Ο Dr Jaiprakash ζύγισε την κατάσταση για να δει αν μπορούσε να εγχειρίσει το νεογέννητο, αλλά τελικά σκέφτηκε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο.

«Η εγχείρηση είναι δυνατό να γίνει σε κάποιες περιπτώσεις ενωμένων διδύμων, αλλά εδώ ήταν σχεδόν αδύνατο», είπε. «Παρ’όλο που είχε δύο ζευγάρια από όλα τα εσωτερικά όργανα, ήταν όλα παγιδευμένα σε ένα σώμα, με μόνο ένα ζευγάρι χέρια και πόδια. Δεν γίνεται να χωριστούν αυτά τα παιδιά.» Το μωρό κρατήθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Αλλά η μητέρα του μωρού και ο 24χρονος πατέρας του αποφάσισαν να φύγουν και να πάρουν τον γιο τους σπίτι, παρά τους κινδύνους και τις προειδοποιήσεις του νοσοκομείου. Το μωρό πέθανε 32 ώρες μετά την γέννα. Οι γονείς πάλευαν να ξεπεράσουν την απώλεια τους και στράφηκαν σε μέλη της οικογένειας τους για υποστήριξη.

Γύρισε σπίτι και βρήκε τις πατούσες του μωρού της πρησμένες σαν μπάλες. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, της σηκώθηκε η τρίχα…

Έχει γίνει μία σύλληψη σε ένα άτομο που φέρεται να έκαψε τα πόδια ενός μωρού. Το άτομο αυτό ήταν η νταντά του. Είναι άλλη μία περίπτωση κακοποίησης από νταντά και μάλιστα πολύ φρικτή. Αυτή τη φορά το περιστατικό συνέβη στο Maryland και περιελάμβανε ένα μωρό, ένα τηγάνι που έκαιγε και μία άρρωστη νταντά.

Η 36χρονη Ismelda Ramos Mendoza από το Bladensburg συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική κακοποίηση. Τι ακριβώς έκανε; Είναι δύσκολο να φανταστούμε πως κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα ανυπεράσπιστο μωρό, αλλά η Mendoza κατηγορείται πως πήρε το 6 μηνών κοριτσάκι και του έκαψε τα πόδια.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 23 μηνών αγοράκι έφυγε από το κρεβάτι: Αυτό που το κατέγραψε η κάμερα να κάνει με τον σκύλο δεν το χωράει νους

Φαίνεται πως η νταντά έφτιαχνε τορτίγιες με το τηγάνι. Το μωρό έκλαιγε και έτσι εκείνη εκνευρίστηκε. Οπότε τι έκανε για να το κάνει να σταματήσει; Πήρε τα πόδια του και τα έβαλε μέσα στο τηγάνι που έκαιγε.

Όπως καταλαβαίνετε, όταν η μητέρα γύρισε σπίτι, ρώτησε την νταντά τι είχε συμβεί στα πόδια του μωρού της. Εκείνη έκανε την χαζή και είπε πως δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Η μητέρα δεν την πίστεψε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία για να αναφέρει την κακοποίηση που είχε δεχτεί το μωρό από την νταντά.

Μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο όπου φρόντισαν τα εγκαύματα 2ου βαθμού που είχε στα πόδια του. Πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο εξέφρασαν την οργή τους και πως δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς κάποιος έκανε κάτι τόσο άρρωστο σε ένα νεογέννητο μωρό.

Οι νταντάδες εξάλλου υπάρχουν για να φροντίζουν τα μωρά και τα παιδιά. Πώς γίνεται κάποιος να νομίζει πως προκαλώντας πόνο σε ένα μωρό θα το κάνει να σταματήσει να κλαίει; Ο πόνος είναι λογικό να φέρει περισσότερο κλάμα. Αυτή η ιστορία μας υπενθυμίζει πως είναι πολύ σημαντικό να διαλέγουμε προσεκτικά τους ανθρώπους στους οποίους εμπιστευόμαστε τα μωρά μας.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share