Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η γιαγιά πέθανε ένα χρόνο πριν και ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αφτί. Ένα χρόνο μετά συμβαίνει μια ανατριχιαστική σύμπτωση

Ανατριχιαστική ιστορία!

23 Ιουλίου 2020 11:53
Η γιαγιά πέθανε ένα χρόνο πριν και ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αφτί. Ένα χρόνο μετά συμβαίνει μια ανατριχιαστική σύμπτωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γιαγιά της Cayce Lucca απεβίωσε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016. Ο παππούς της, καταρρακωμένος, ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος.

Αφού πέθανε, έσκυψε και τη φίλησε στο μέτωπο και στη συνέχεια της είπε αυτά τα όμορφα λόγια:

“Ήμουν πιστός σε σένα για 70 χρόνια. Δεν υπήρξε ποτέ καμία άλλη για μένα και ούτε πρόκειται να υπάρξει, είσαι η αγαπημένη μου και δεν ζω χωρίς εσένα. Σε αγαπούσα όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα θα είμαι και πάλι κοντά σου. Είσαι η μία και μοναδική για μένα.”

Η Lucca, συγκινημένη, σημείωσε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παππού της.

Να σας θυμίσουμε και την ιστορία που χτες σας συγκλόνισε: Έθαψαν τη γιαγιά μαζί με το κινητό της: Δε θα πιστεύετε τι έγινε μετά από 5 χρόνια…

Όμως, ακριβώς ένα χρόνο μετά, ο παππούς της πέθανε

Η Lucca και η μητέρα της το ήξεραν απ’ την πρώτη στιγμή- “περίμενε τη γιαγιά μου να τον πάρει μαζί της”.

Ο παππούς της είχε παραλύσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει – αλλά είχαν την αίσθηση ότι περίμενε εκείνη την ημέρα.

“Η γιαγιά και ο παππούς μου πέθαναν ακριβώς την ίδια ημέρα με ένα χρόνο διαφορά. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη. Όχι, δεν ήταν τυχαίο, και αν λέτε ότι είναι σύμπτωση, κάνετε λάθος.”

“Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα,” έγραψε η Lucca. “Η 9η Σεπτεμβρίου είναι μια ημέρα που η οικογένειά μου δεν ξεχνά ποτέ.”

Η Lucca πρόσθεσε ότι ο παππούς της ‘ζήτησε’ από τη γιαγιά της να τον πάρει μαζί της εκείνη την ημέρα.

“Ενας χρόνος. Ένας χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλο. Πλέον είναι ξανά μαζί. Αναπαύσου εν ειρήνη, παππού. Είμαι τόσο χαρούμενη που ξέρω πως δεν είσαι πια πληγωμένος.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share