Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

39χρονη όταν έμεινε έγκυος κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της - Αυτό που της αφαίρεσαν οι γιατροί τους έκανε να παγώσουν

Σοκαριστικό

21 Ιουλίου 2020 19:03
39χρονη όταν έμεινε έγκυος κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της - Αυτό που της αφαίρεσαν οι γιατροί τους έκανε να παγώσουν
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

39χρονη όταν έμεινε έγκυος, ήξερε πως το σώμα της θα υποστεί μεγάλες αλλαγές και κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της. Ενώ, μια 30χρονη έμεινε έγκυος τελείως απρόσμενα και τα "έριξαν" στη γάτα.

Ανακάλυψε μία κηλίδα στο μέτωπό της και πίστεψε πως οφειλόταν στις ορμόνες. Παρόλο που έμοιαζε σαν άλλη μία τεράστια φακίδα, πήγε στον δερματολόγο για να είναι σίγουρη. Αφού έκανε εξετάσεις, ακόμα και ο δερματολόγος νόμιζε πως ήταν καλοήθες, ενώ δεν ήταν.

Μία βιοψία αποκάλυψε ακριβώς το αντίθετο: ήταν μελάνωμα, μία σπάνια μορφή και πολύ επικίνδυνη μορφή δερματικού καρκίνου. Για να επιβιώσει, οι γιατροί έπρεπε να δράσουν γρήγορα: οι μυς στο μέτωπό της και ένας από τους λεμφαδένες της κοντά στο αυτί περιείχαν καρκινικά κύτταρα και έπρεπε να αφαιρεθούν.

 39χρονη όταν έμεινε έγκυος κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της

Οι επεμβάσεις άφησαν μία μεγάλη πληγή στο μέτωπό της. Οι γιατροί πήραν δέρμα από τον μηρό της και το χρησιμοποίησαν για να καλύψουν την πληγή. Για λίγο, η Bethany έπρεπε να φοράει ένα κίτρινο σφουγγάρι στο κεφάλι της μέχρι το σώμα της να δεχτεί το μεταμοσχευμένο δέρμα.

Στο μεταξύ, για να σταματήσει την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων, έκανε ανοσοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Όσο έκανε τις θεραπείες, συνεχώς σκεφτόταν τα παιδιά της και πως έπρεπε να επιβιώσει για εκείνα. Τώρα οι κόρες της είναι 2 και 5 ετών και όλη τους η οικογένεια βρίσκεται σε καλή υγεία.

Ελπίζει να δουν και άλλοι την ιστορία της και να προλάβουν μία παρόμοια κατάσταση. Εάν δεν είχε κοιτάξει την κηλίδα της όταν ήταν ακόμα νωρίς, πιθανώς να μην ήταν εδώ τώρα. Πρέπει πάντα να κοιτάμε μία ελιά όταν αλλάζει ή όταν αποκτούμε μία καινούργια κηλίδα.

Αυτή η μάνα έμεινε 8 φορές έγκυος - 60 χρόνια μετά αποκαλύφθηκε το σκοτεινό μυστικό…

Αυτή η μητέρα είχε μείνει έγκυος 8 φορές, και μετά από πολλά χρόνια βρήκε ένα γράμμα, που της άλλαξε τη ζωή. Αυτή η ιστορία είναι σχεδόν απίστευτη… αλλά είναι 100% αληθινή.

Η Κάθυ μεγάλωσε με δύο αδερφές, έναν αδερφό, και τη μητέρα της. Αλλά η ταυτότητα του πατέρα της περιβαλλόταν πάντα από μυστήριο. Ήταν σαν ένα κρυμμένο οικογενειακό μυστικό, σαν αυτό που αποκάλυψε ένα ζευγάρι μετά από 70 χρόνια.

Το 2011 – ενήλικη πλέον – η Κάθυ είδε το πιστοποιητικό γέννησης της για πρώτη φορά. Εκεί ήταν γραμμένο το όνομα του πατέρα της: Κλίφορντ. Τον έψαξε, του έγραψε ένα γράμμα και έβαλε και τον αριθμό της. Εκείνος καταχώνιασε το γράμμα στο γραφείο του.

Μια μέρα, δεκαετίες αργότερα, η κόρη του Κλίφορντ Κάρολ βρήκε το γράμμα. «Το κορίτσι στο γράμμα… είναι κόρη σου;» τον ρώτησε εκείνη. Αλλά ο Κλίφορντ είπε ότι δεν ήξερε. Σε εκείνο το σημείο, ο Κλίφορντ πέθαινε από λευχαιμία και είχε μόλις 4-6 εβδομάδες ζωής.

Η Κάρολ ήξερε ότι έπρεπε να μάθει την αλήθεια πίσω από το γράμμα πριν να είναι πολύ αργά. Κάλεσε τον αριθμό που ήταν γραμμένος στο γράμμα και βρήκε την Κάθυ – αλλά εκεί είναι που η ιστορία γίνεται απίστευτη.

Η Κάρολ και η Κάθυ ένωσαν τα κομμάτια μαζί. Πήγαιναν στο ίδιο σχολείο όταν ήταν παιδιά. Ήταν στις ίδιες τάξεις. Ζούσαν μόλις ένα τετράγωνο μακριά, και ήταν φίλες και έπαιζαν μαζί. Δεν είχαν ιδέα ότι ήταν πολλά παραπάνω από αυτό…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απίστευτη ιστορία. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπεις αυτές τις δύο γυναίκες ναι βρίσκονται μετά από τόσα πολλά χρόνια.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share