Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η κοιλιά της 34χρονης δεν σταματούσε να μεγαλώνει - Όταν την άνοιξαν οι γιατροί, έπαθαν σοκ

Δεν θα το πιστεύετε

20 Ιουλίου 2020 19:50
Η κοιλιά της 34χρονης δεν σταματούσε να μεγαλώνει - Όταν την άνοιξαν οι γιατροί, έπαθαν σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H 34χρονη Γιούλια Σελίνα, από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, είναι μια κοπέλα που μετά από την εγκυμοσύνη της, η κοιλιά της όλο και μεγάλωνε.

Στους 9 μήνες ακριβώς, ο μικρός Ντίμα κάνει την εμφάνισή του και ολοκληρώνει έτσι τη χαρούμενη οικογένειά τους. Η Γιούλια ήθελε να έχει μια φυσική γέννα και αρχικά όλα φαινόντουσαν να πηγαίνουν μια χαρά. Ωστόσο, όταν είδαν πως ο μικρός Ντίμα βρισκόταν σε παράξενη θέση μέσα στη μήτρα, οι γιατροί αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο να γεννήσει με καισαρική.

Για να προστατέψει το παιδί της, η νεαρή μητέρα συμφώνησε. Εκείνη τη στιγμή όμως δεν είχε την παραμικρή ιδέα πως αυτή της η απόφαση παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή.

Ο Ντίμα γεννήθηκε δυνατός και υγιής, αλλά λίγο μετά τη γέννησή του, η Γιούλια άρχισε να χειροτερεύει. «Η κοιλιά μου άρχισε να πρήζεται. Μεγάλωσε περισσότερο και από όσο ήταν όταν ήμουν 9 μηνών έγκυος. Κάθε κίνηση μου προκαλούσε αφόρητους πόνους. Αρχικά, νόμιζα πως ήταν μια φυσιολογική αντίδραση του σώματός μου στην καισαρική τομή. Αλλά πλέον δεν μπορούσα ούτε να καθίσω και ο πόνος με έκανε να ουρλιάζω»

Η κατάσταση χειροτέρεψε και άλλο, αλλά οι γιατροί επέμεναν πως ήταν μια φυσιολογική αντίδραση του σώματος στην καισαρική τομή.

Η Γιούλια πονούσε υπερβολικά και άρχισε να έχει πυρετό. Τελικά, αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι γι’αυτό μόνη της. «Πίστευα πως αν περίμενα και άλλο τους γιατρούς να με βοηθήσουν, το παιδί μου δεν θα είχε μητέρα σήμερα.»

Μετά από 24 μέρες αγωνίας και πολύ επιμονής από την πλευρά της, η Γιούλια τελικά πήγε να ζητήσει βοήθεια σε άλλο νοσοκομείο. Ο πρώτος υπέρηχος αποκάλυψε μεγάλες ποσότητες από υγρά στην κοιλιά της και… ένα παράξενο αντικείμενο!

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και 5 ώρες αργότερα οι χειρουργοί είχαν αφαιρέσει 2,5 λίτρα πύον από την κοιλιά της και… ένα σεντόνι χειρουργείου! Το είχαν ξεχάσει μέσα κατά τη διάρκεια της γέννας. Οι νοσοκόμες είχαν σοκαριστεί τόσο, που απαθανάτισαν τη στιγμή με τα κινητά τους.

Αφού ξύπνησε από τη νάρκωση και είδε τις φωτογραφίες, η Γιούλια βρέθηκε σε κατάσταση σοκ. Η νεαρή γυναίκα και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ξέρει πως ζει από θαύμα.

Λέει όμως πως δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έγινε και με τι ανευθυνότητα της φέρθηκαν οι γιατροί στους οποίους εμπιστεύτηκε τη ζωή της και του παιδιού της. Παρά το ότι έγινε, θέλει ακόμα να συγχωρήσει τους επαγγελματίες που ευθύνονται γι’αυτό:

«Προσπαθώ, θέλω να τους συγχωρέσω για ότι έγινε, αλλά όταν σκέφτομαι πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα για την οικογένειά μου, τρελαίνομαι. Θέλω όμως να το λύσουμε πολιτισμένα.»

Έμπειροι δικηγόροι βοηθάνε την Γιούλια και την οικογένειά της να κάνουν μήνυση ενάντια στο νοσοκομείο, έτσι ώστε να αποτρέψουν κάτι τέτοιο να ξανασυμβεί.

Η νεαρή μητέρα πιστεύει πως όλα τώρα θα πάνε μια χαρά, επειδή εκείνη και ο γιος της είναι ζωντανοί και υγιείς και αυτό είναι που έχει σημασία.

Η ιστορία της Γιούλια εκπλήσσει και νευριάζει όποιον τη διαβάζει. Όλα είχαν αίσιο τέλος για εκείνη και την οικογένειά της, αλλά τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικά. Δυστυχώς όμως, η υπόθεσή της δεν είναι η μοναδική.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share