Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζήτησαν από ένα 8χρονο να περιγράψει τη γιαγιά και τον παππού - Τι έγραψε; Ανεκτίμητο!

Συγκινητικό

19 Ιουλίου 2020 08:53
Ζήτησαν από ένα 8χρονο να περιγράψει τη γιαγιά και τον παππού - Τι έγραψε; Ανεκτίμητο!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζήτησαν από έναν 8χρονο μαθητή Δημοτικού σχολείου να γράψει μια έκθεση μέσα από την οποία θα περιγράφει τον παππού και τη γιαγιά του. Τι έγραψε; Απλά διαβάστε:

«Ο παππούς και η γιαγιά είναι ένας άντρας και μια γυναίκα που δεν έχουν δικά τους μικρά παιδιά. Για αυτό τους αρέσουν τα παιδιά των άλλων.

Ο παππούς είναι ένας άνδρας και η γιαγιά μια κυρία! Ο παππούς και η γιαγιά δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους από το να περιμένουν να πάμε να τους δούμε τα Σαββατοκύριακα. Αλλά όταν πάμε, είναι τόσο μεγάλοι που δεν μπορούν να παίξουν μαζί μας αλλά ούτε και να τρέξουν.

Είναι καλοί όμως γιατί μας αγοράζουν δώρα και μας δίνουν χρήματα. Όταν μας πηγαίνουν βόλτα με τα πόδια, σταματάνε συνέχεια για να μας δείξουν φύλλα και κάμπιες. Μας μιλούν για το χρώμα των λουλουδιών, για τα ζώα αλλά και γιατί δεν πρέπει να τρέχουμε χωρίς να προσέχουμε που πατάμε.

Ποτέ δεν μας λένε, «Προχώρα πιο γρήγορα». Συνήθως οι γιαγιάδες είναι χοντρές, αλλά όχι τόσο για να μπορούν να σου δένουν τα κορδόνια των παπουτσιών. Συνήθως φορούν γυαλιά και αστεία εσώρουχα. Είναι απίστευτο αλλά μπορούν να βγάζουν τα δόντια τους και τα ούλα τους έξω από το στόμα τους. Επίσης, σπαράζει καρδιές το βίντεο που έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα στο internet και δείχνει τα δεσμά μιας 70χρονης γιαγιάς με την 2χρονη εγγονή της.

Μια μάνα άφησε τoν γιο της με την γιαγιά και τον παππού - Δεν περίμενε να κάνουν αυτό μέσα στο αυτοκίνητο...

Μια μητέρα άφησε το παιδί της στη γιαγιά και τον παππού για να το προσέχουν. Δεν περίμενε όμως ότι θα αντιδρούσαν κάπως έτσι...

Μετά από 26 χρόνια γάμου, ο Έμιλ και η Ρενέ ξέρουν ακόμα πως να κάνουν ο ένας τον άλλον να χαμογελάει. Τους αρέσει πολύ να τραγουδάν μαζί – ειδικά όταν είναι και ο εγγονός τους εκεί για να ακούει και να χαίρετε τις εκπληκτικές φωνές τους.

Το 2014, έστησαν μια κάμερα στο αυτοκίνητο και αποφάσισαν να δώσουν τη δική τους ερμηνεία στο τραγούδι της Disney “Love Is An Open Door”, από την ταινία Frozen. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικό αξιολάτρευτο. Έτσι φαίνεται ότι κάποιοι παππούδες μπορούν και τα καταφέρνουν, σε αντίθεση με αυτή εδώ την γιαγιά που έκανε κάτι εξοργιστικό στο εγγόνι της.

Έχουμε δει αρκετές παρόμοιες εκτελέσεις τραγουδιών σε αμάξια που διάφοροι κάνουν πως τραγουδάν ενώ παίζει από πίσω το τραγούδι, αλλά σ’αυτή την περίπτωση το ζευγάρι όντως ξέρει να τραγουδάει… και είναι πολύ καλοί!

Όσο για τον εγγονό, φαίνεται πως περνάει τέλεια και κουνάει το κεφάλι του στο ρυθμό. Όπως θα δείτε είναι σίγουρο πως λατρεύει την ταινία και θυμάται σχεδόν όλα τα τραγούδια της.

Τι τυχερό παιδί να έχει τέτοιους ταλαντούχους και αγαπημένους παππούδες!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share