Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έστειλε στον πρώην της έναν τόνο κρεμμύδια - Ο λόγος θα σας κάνει να «κλάψετε»

Αδιανόητο!

16 Ιουλίου 2020 19:53
Έστειλε στον πρώην της έναν τόνο κρεμμύδια - Ο λόγος θα σας κάνει να «κλάψετε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μαύρο δάκρυ πρέπει να έκλαψε ο πρώην σύντροφος της Κινέζας που πήρε την πιο ευρηματική εκδίκηση, στέλνοντάς του έναν τόνο κρεμμύδια, με το λόγο να είναι σίγουρο πως θα σας κάνει να «κλάψετε».

Η κ. Zhao που απατήθηκε από τον τότε σύντροφό πήρε το αίμα της πίσω, στέλνοντας αυτά τα κρεμμύδια στην πόρτα του άνδρα που την πλήγωσε, ενώ απίστευτος είναι ο λόγος, για τον οποίο 56χρονη άρχισε να πετάει κουτιά παπουτσιών σε υπάλληλο.

Ο άναυδος οδηγός του φορτηγού που μετέφερε την παραγγελία, έκανε 4 ολόκληρες ώρες να ξεφορτώσει το φορτίο, ενώ είχε οδηγία να μην έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη.

Στην παραγγελία του ενός τόνου που κόστισε περίπου 500 ευρώ με πιθανή τιμή τα 0,50 λεπτά το κιλό, η γυναίκα ζήτησε να αφήσουν στην πόρτα του το σημείωμα «Έκλαιγα για τρεις μέρες. Τώρα είναι η σειρά σου».

Στο σημείο, οι γείτονες παρακολουθούσαν τον οδηγό να ξεφορτώνει τα άπειρα σακιά με κρεμμύδια, ενώ η ίδια μίλησε στα τοπικά ειδησεογραφικά αφού η εκδίκησή της έγινε viral.

«Έμαθα από τους φίλους μου πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που χωρίσαμε. Πέρασα τρεις μέρες κλαίγοντας. Είχε ραγίσει η καρδιά μου. Έτσι παρήγγειλα ένα τόνο κρεμμύδια για να πάνε σπίτι του. Έχω τα λεφτά για να το κάνω και το έκανα, προκειμένου να μάθει και αυτός πως είναι να κλαις», είπε η κ. Zhao.

22χρονες βγήκαν γυμνές στο σούπερ μάρκετ - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα να κάνουν...θα σας αφήσει άφωνους

Δύο YouTubers αποφάσισαν να περάσουν 24 ώρες εντελώς γυμνές, κάνοντας φάρσα σε όσους τις έβλεπαν. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο Athensmagazine.gr

Οι Λάουρεν Ντασκάλο και η Ντέσι Κίς, μαγνητοσκοπούσαν την πλάκα που έκαναν πρώτα στους κοντινότερους φίλους τους, πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν γυμνές. Για κάποιο λόγο, αυτό περιελάμβανε να κατευθυνθούν προς το σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν είδη παντοπωλείου, όπως συνέβη και στην Αθήνα πριν μέρες.

Ανακοινώνοντας το σχέδιό τους στην αρχή του βίντεο, το ζευγάρι είπε στους ακόλουθούς του: «Σήμερα πρόκειται να κάνουμε πλάκες σε ανθρώπους, γυμνές», λέγοντας ότι θα κάνουν γυμνές παραγγελία φαγητού και θα βγουν έτσι έξω στο κοινό. Και πάλι, πρέπει να τονίσω ότι όλα έγιναν πλήρως γυμνά!

Μπορείτε να δείτε τι συνέβη παρακάτω:

Πρώτα στη λίστα τους για φάρσα ήταν μόνο μερικοί από τους ανυποψίαστους πλησιέστερους και αγαπημένους τους φίλους, και δεν χρειάστηκε να πάνε μακριά για να τους βρουν.

Αφού έβγαλαν τα ρούχα τους, κατευθύνθηκαν κάτω όπου συναντήθηκαν με τον σύντροφο της μια, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ του και τους παρακάλεσε να φορέσουν κάποια ρούχα.

Αρνούμενες να το πράξουν, οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν την συνάντηση με το αγόρι της Ντασκάλο, Άνταμ Κουίν, και των φίλων του που δεν μπορούσαν να κρύψουν το σοκ τους με αυτό που έβλεπαν.

«Τι κάνεις;» Ο Κουίν ρώτησε την κοπέλα του, πριν της πει να φορέσει κάποια ρούχα. Στη συνέχεια γύρισε σε έναν από τους φίλους του και φώναξε: «Αδερφέ, το κορίτσι μου είναι γυμνό!»

Αργότερα στο βίντεο, οι γυναίκες φαίνεται να πλησιάζουν έναν άνδρα αγοραστή, δίνοντάς του συμβουλές για το «καλύτερο είδος δημητριακών» καθώς απέτρεπε το βλέμμα του από τα γυμνά τους σώματα. Ένας άλλος περαστικός μπορεί να ακουστεί να λέει στο ζευγάρι: «Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογράφηση».

Χωρίς έκπληξη, το βίντεο τελειώνει με γυναίκες να του λένε ότι πρέπει να «φύγουν επειγόντως από το κατάστημα», επειδή το προσωπικό των σούπερ μάρκετ είχε απειλήσει να καλέσει την αστυνομία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share