Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού στην τουαλέτα προκάλεσε χαμό - Ο λόγος είναι σοκαριστικός

Δεν πάει το μυαλό σας

16 Ιουλίου 2020 15:40
Η φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού στην τουαλέτα προκάλεσε χαμό - Ο λόγος είναι σοκαριστικός

Όταν μία μητέρα στο Μίσιγκαν είδε την κορούλα της να στέκεται όρθια στην τουαλέτα, την έβγαλε αμέσως φωτογραφία. Ο λόγος που το έκανε δεν ήταν για να παίξει, αλλά πολύ πιο σοβαρός.

Μόλις όμως η τρίχρονη εξήγησε στην Στέισι Φίλι τι έκανε, εκείνη σοκαρίστηκε. Και αποφάσισε να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους χρήστες του Facebook, με αποτέλεσμα η φωτογραφία να γίνει viral, όπως και η φωτογραφία αυτού του ζευγαριού.

Η μικρούλα εξήγησε στην μητέρα της ότι στην πραγματικότητα έκανε «προπόνηση» σε αυτό που της είχαν μάθει να κάνει, ώστε να κρυφτεί από πιθανό εισβολέα, σε περίπτωση που ο παιδικός σταθμός της κηρυχθεί σε κατάσταση αποκλεισμού.

«Πολιτικοί, κοιτάξτε. Αυτό είναι το παιδί σας, το εγγόνι σας, οι επόμενες γενιές. Πρέπει να ζήσουν τις ζωές τους και να μεγαλώσουν σε αυτόν τον κόσμο με βάση τις αποφάσεις σας. Είναι μόλις τριών ετών και θα κρυφτούν σε ένα μπάνιο, όρθια πάνω στην τουαλέτα. Δεν ξέρω τι θα είναι πιο δύσκολο για εκείνα. Να προσπαθήσουν να μείνουν ήσυχα για πολύ ώρα ή να κρατήσουν την ισορροπία τους και να μην γλιστρήσουν», έγραψε η Φίλι στην ανάρτησή της στο Facebook, λίγες ημέρες μετά από την επίθεση στο Ορλάντο.

Η φωτογραφία έχει ήδη κοινοποιηθεί πάνω από 12.500 φορές και έχει χιλιάδες σχόλια. «Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ανησυχεί για τέτοια πράγματα. Είναι μία λυπηρή αντανάκλαση της σημερινής κοινωνίας», έγραψε κάποιος. «Σε ευχαριστούμε που μας δείχνεις πώς αυτή η τρέλα επηρεάζει ήδη τα παιδιά μας από μικρή ηλικία», σχολίασε άλλος.

Η κοπέλα της φωτογραφίας έκρυβε το δεξί της πόδι για χρόνια - Όταν την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε

Η κοπέλα στην φωτογραφία έκρυβε για όλη την ζωή της το δεξί της πόδι, και είχε φτάσει ένα βήμα πριν την αυτοκτονία. Η ιστορία της θα σας δώσει δύναμη.

Η εφηβεία είναι αναγνωρισμένη από όλους ως η χειρότερη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Κάθε μικρό πράγμα φαίνεται πολύ πιο βαρύ, ειδικά όταν έχει να κάνει με το σχολείο, τους φίλους και την απότομη αλλαγή του σώματος.

Φανταστείτε πως θα ένιωσε μία κοπέλα που στα 15 της διαγνώστηκε με μία πολύ σπάνια ασθένεια. Η Μέγκαν Μπάρναντ ξύπνησε ένα πρωί και είδε πως το ένα της πόδι ήταν λίγο πρησμένο. Βέβαια δεν πονούσε συνέχεια, έτσι δεν του έδωσε και πολύ σημασία. Η ζωή της άλλαξε κυριολεκτικά από τότε, όπως συνέβη και σε μια άλλη μητέρα, μετά από μια φωτογραφία που κατέστη μοιραία.

Δυστυχώς όμως, το πρήξιμο δεν υποχώρησε. Οι λεμφαδένες στο αριστερό της πόδι είτε ποτέ δεν αναπτύχθηκαν εντελώς, είτε τραυματίστηκαν κάποια στιγμή. Αυτό σημαίνει πως το υγρό που κανονικά επεξεργάζεται, παραμένει παγιδευμένο στο πόδι, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να κουβαλάει μέχρι και 3 λίτρα τη μέρα από περιττά υγρά.

Χειροτέρεψε τόσο πολύ, που όταν ήταν 20, σκεφτόταν σοβαρά να αυτοκτονήσει. Έγραψε μέχρι και αποχαιρετιστήριο γράμμα στους γονείς της.

Έκρυβε την ασθένειά της για πάνω από 10 χρόνια. Φορούσε μόνο φαρδιά παντελόνια για να κρύβει το πόδι της. Είχε καταφέρει να κρύψει το πόδι της ακόμα και από το αγόρι της για 6 μήνες.

Όταν τελικά του το αποκάλυψε, δεν είχε ιδέα ότι θα μπορούσε να του κρύβει κάτι τόσο σοβαρό για τόσο καιρό. Αλλά πλέον δεν κρύβεται από κανέναν. Πλέον νιώθει ανακουφισμένη, αφού δεν χρειάζεται να κρύβει την ασθένειά της. Βέβαια χρειάζεται αρκετές χιλιάδες δολάρια για να καταφέρει να θεραπευτεί.

Έτσι ελπίζει να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται. Ελπίζει η ιστορία της να εμπνεύσει και άλλους να μην κρύβουν την πάθησή τους. Δείτε το βίντεο της Μπάρναντ και βοηθήστε την, δωρίζοντας στην σελίδα της στο GoFundMe.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share