Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μοιάζει με μια 80χρονη γιαγιά αλλά όταν βγάζει τη μάσκα... Θα πάθετε σοκ με αυτό που αποκαλύπτεται

Δείτε τι σκέφτηκαν

16 Ιουλίου 2020 11:42
Μοιάζει με μια 80χρονη γιαγιά αλλά όταν βγάζει τη μάσκα... Θα πάθετε σοκ με αυτό που αποκαλύπτεται

Αυτή η κοπέλα ντύνεται σαν γιαγιά για τον πιο απίστευτο λόγο. Μόλις βγάζει τη μάσκα και αποκαλύπτεται το πρόσωπό της, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ήταν απλά μια αμφίεση. Δείτε την στο Athensmagazine.gr

Ντύνεται γιαγιά για να μπορέσει να αγοράσει ένα μπουκάλι βότκα. Ορισμένοι ανήλικοι βρήκαν τον δικό τους δημιουργικό τρόπο για να αγοράσουν αλκοόλ, εκμεταλλευόμενοι πλήρως την πανδημία. Μπορεί να σας μπερδέψει η εικόνα τους, όπως και αυτή εδώ η γιαγιά με το εγγόνι της.

Είναι πλέον υποχρεωτικό να φοράτε μάσκες που καλύπτουν τα πρόσωπα σε καταστήματα σε πολλά μέρη του κόσμου και οι έφηβοι στο TikTok έχουν αρχίσει να το εκμεταλλεύονται.

Οι έφηβοι ντύνονται ως ηλικιωμένοι παππούδες και γιαγιάδες και κρύβονται πίσω από μάσκες σε μια προσπάθεια να αγοράσουν αλκοόλ, ως μέρος μιας «φάρσας» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προφανώς, δεν είμαι εδώ για να προωθήσω την πράξη τους, το μόνο που λέω είναι ότι πρέπει να θαυμάσετε τη δημιουργικότητα, για να έχουν στα χέρια τους μερικές μπύρες.

Ένα βίντεο, το οποίο έχει περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές, δείχνει ένα νεαρό κορίτσι να φοράει ένα κοστούμι αποκριών ηλικιωμένου ατόμου, μια γκρι περούκα, γυαλιά και γάντια, και μοιάζει να είναι τουλάχιστον 80 χρονών.

70χρονη γιαγιά φιλάει την 2χρονη εγγονή της πίσω από το τζάμι - Δευτερόλεπτα μετά λυγίζει

Σπαράζει καρδιές το βίντεο που έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα στο internet και δείχνει τα δεσμά μιας 70χρονης γιαγιάς με την 2χρονη εγγονή της πίσω από το τζάμι, εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό!

Όπως βλέπετε στο βίντεο, η Λόρι Λάουντερντεϊλ έκανε... έκπληξη στην κόρη της Μάντι και την μικρή Σέπαρντ, κατά τη διάρκεια του Πάσχα, όπου πέρασε να αφήσει γλυκά και δώρα στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, στις οποίες ο κορωνοϊός σαρώνει ακόμα και σήμερα!

Στο βίντεο φαίνεται η ευτυχία της 2χρονης Σέπαρντ όταν βλέπει την γιαγιά της, μια και την περιμένει με τα χέρια ψηλά! Ωστόσο, οι δυο τους χωρίζονται από το τζάμι του παραθύρου, με την Λόρι να δίνει φιλιά στο τζάμι, δείχνοντας την χαρά της που είδε και πάλι την εγγονή της.

Δείτε το άκρως συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share