Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εάν νομίζετε ότι αυτή η φωτογραφία είναι μια γιαγιά με τον εγγονό της κοιτάξτε ξανά

Θα πάθετε πλάκα!

16 Ιουλίου 2020 10:51
Εάν νομίζετε ότι αυτή η φωτογραφία είναι μια γιαγιά με τον εγγονό της κοιτάξτε ξανά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η γιαγιά δεν αναπνέει και το παιδί στα χέρια της δεν είναι ένα ανθρώπινο ον. Πρόκειται για σουρεαλιστικά γλυπτά που δημιουργήθηκαν με σχολαστικές λεπτομέρειες σε σημείο που δεν ξέρουμε αν είναι κάτι ζωντανό ή όχι.

Παρακάτω θα δείτε τις καλύτερες εικόνες από την έκθεση υπέρ-ρεαλιστικών γλυπτών 1973-2016 στο μουσείο Καλών Τεχνών Μπιλμπάο στην Ισπανία.

Όχι, δεν είναι παγίδα. Αυτός δεν είναι ένας άνδρας που κρύβεται στα κουτιά. Είναι ένα αυτό-πορτρέτο του δημιουργού.

Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες των ποδιών, των νυχιών και στις ρυτίδες. Είναι απίστευτο. Επιπλέον, η εκφραστικότητα των ματιών της και το πρόσωπό της μας άφησε έκπληκτους.

Μπορεί να σκεφτείτε πως αυτό είναι ένα γυμνό μοντέλο αλλά στην πραγματικότητα είναι μια σειρά 3 γλυπτών που φαίνεται να αποτελούνται από σάρκα και αίμα. Δείτε τις λεπτομέρειες του δέρματος, τις τρίχες, τις φλέβες, τις κρεατοελιές και την υφή.

Θα σας κάνει να θέλετε να το αγγίξετε για να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικό δέρμα και οι αισθήσεις δεν σας εξαπατούν. Αλλά τα γλυπτά είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη.

Όχι, οι σταγόνες δεν είναι πραγματικές. Κοιτάξτε τους πόρους και την υφή του δέρματος. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως είναι κατασκευασμένα από ρητίνη και λάδι.

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά έργα. Η χαρακτηριστική λάμψη των μαλλιών του νεογέννητου, οι μικρές γροθιές σφιγμένες, τα βλέφαρα της γυναίκας και του μωρού.. απλά καταπληκτικό!

«Με συγχωρείτε, κύριε, γιατί κοιμάστε στο μουσείο; Κύριε;»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share