Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

35χρονη παντρεύτηκε τον 20χρονο θετό γιο της - Περιμένουν και το πρώτο τους παιδί (Video)

Σοκ

15 Ιουλίου 2020 10:16
35χρονη παντρεύτηκε τον 20χρονο θετό γιο της - Περιμένουν και το πρώτο τους παιδί (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

35χρονη influencer ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον 20χρονο γιο του πρώην συζύγου της, ενώ ήδη περιμένουν και το πρώτο τους παιδί. Ενώ μία άτυχη κοπέλα ονειρευόταν από μικρή την ημέρα του γάμου της, όμως στα 27 της χρόνια έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο.

Μια 35χρονη Ρωσίδα influencer χώρισε με τον 45 ετών σύζυγό της και στην συνέχεια ερωτεύτηκε τον 20χρονο γιο του. Η ιστορία της είχε γίνει γνωστή πριν από λίγο καιρό όταν ανήρτησε φωτογραφίες μαζί του στο instagram.

Μάλιστα η Marina Balmasheva στην συνέχεια έμεινε έγκυος από τον 20χρονο. Όπως δημοσίευσε η ίδια, οι δυο τους παντρεύτηκαν και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους ακολούθους της.

Η ευτυχισμένη νύφη έγραψε στο βίντεο: «Πήγαμε στο δημαρχείο και δεν είχα καν μια βούρτσα μαλλιών μαζί μου. Τα δαχτυλίδια ήταν στο αυτοκίνητο. Υπήρχε όμως καλή διάθεση και λίγη αμηχανία».

«Μετά τις υπογραφές ντυθήκαμε με τυπική γαμήλια ενδυμασία και απολαύσαμε μια ωραία δεξίωση σε ένα τοπικό εστιατόριο με αρκετούς καλεσμένους», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι ο γάμος δεν επηρέασε τη σχέση τους, αν και και οι δύο παραδέχτηκαν ότι δεν μιλούν στον πρώην σύζυγό της, τον πατέρα του γαμπρού.

Κοίταξαν την φωτογραφία του γάμου τους και "έμειναν" - Από πίσω τους κρυβόταν κάτι σοκαριστικό...Δεν ήταν μόνοι!

Αυτό το ζευγάρι ενώ κοίταγε τις φωτογραφίες από το γάμο του, ανακάλυψαν κάτι που τους "έκοψε το αίμα". Συγκεκριμένα, πίσω από μια φωτογραφία κρυβόταν κάτι που δεν είχαν πάρει χαμπάρι...

Αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αγαπημένη τους φωτογραφία γάμου, θέλοντας να μοιραστούν την ευτυχία τους. Αλλά σύντομα παρατήρησαν κάτι παράξενο στη φωτογραφία, κάτι που συνέβη και σε ένα άλλο ζευγάρι, όταν είδαν αυτή εδώ με τα παρανυφάκια.

Δεν ήταν μόνοι στη φωτογραφία. Όταν κοίταξαν πιο προσεκτικά, είδαν ένα πρόσωπο να ξεπροβάλλει ανάμεσά στα κεφάλια τους. Κάποιος τους έκανε φάρσα; Ή είναι κάτι πιο ανατριχιαστικό;

Ρίξτε μια ματιά:

Ο γαμπρός, ο Κέβιν Μάθιου Ντένις, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Reddit με τη λεζάντα: «Η αγαπημένη μας φωτογραφία του γάμου…Μέχρι που είδαμε τι είναι ανάμεσά μας…Ακόμα δε ξέρουμε τι ήταν.» Οι χρήστες σχολίασαν ότι έμοιαζε με το Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Το νιόπαντρο ζευγάρι άρχισε να ρωτάει τους καλεσμένους αν θυμούνται κάποιον να κρύβεται πίσω τους κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Η αδερφή της νύφης είπε ότι ίσως θα μπορούσε να είναι εκείνη την ώρα που περνούσε πίσω τους κατά λάθος. Ωστόσο, ο γαμπρός είναι πιο σκεπτικός.

Κάποιοι πρότειναν ότι θα μπορούσε το πρόσωπο του αγέννητου παιδιού τους ή κάποιο σημάδι κακού. Ό,τι και να ήταν, το μόνο σίγουρο είναι κατέστρεψε μια τέλεια στιγμή και όλοι ασχολούνταν με τι ακριβώς είναι αυτό.

Κάποιος χρήστης προθυμοποιήθηκε να κάνει Photoshop και να αφαιρέσει το πρόσωπο από το φόντο.Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι δεν έχει ανακαλύψει τι ήταν τελικά στη φωτογραφία τους. Όλοι οι καλεσμένοι αρνούνται ότι ήταν πίσω τους ή ότι ήταν κάποια φάρσα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share