Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν φαντάζεστε τι συμβαίνει σε αυτό το ξενοδοχείο- Όταν το ρολόι δείξει 11μ.μ...

Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο

14 Ιουλίου 2020 18:00
Δεν φαντάζεστε τι συμβαίνει σε αυτό το ξενοδοχείο- Όταν το ρολόι δείξει 11μ.μ...

Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το ξενοδοχείο όταν το ρολόι δείξει 11μ.μ είναι κάτι που δεν θα δείτε αλλού. Θα πάθετε πλάκα με το θέαμα.

Το «All State Choir Conference» συμβαίνει κάθε χρόνο στο Louisville του Kentucky και έχει μία υπέροχη μακράν παράδοση. Τα τελευταία χρόνια που διεξάγεται, τραγουδιστές συγκεντρώνονται στο ξενοδοχείο Hyatt στο Louisville και ενώνονται για μία συγκινητική ερμηνεία του Εθνικού ύμνου στις 11 μμ.

Όταν οι άλλοι επισκέπτες του ξενοδοχείου μαθαίνουν ότι θα μοιραστούν την διαμονή τους με 18 παιδιά γυμνασίου, περιμένουν απλά λίγη παραπάνω φασαρία.

Αλλά ποτέ δεν θα περίμεναν κάτι τέτοιο. Ακόμα και αν ξυπνάνε συχνά από την μουσική, το ξενοδοχείο δέχεται σπάνια καταγγελίες. Αντιθέτως καταγγελία πρέπει να κάνετε σε ένα ξενοδοχείο, όταν δείτε να έχει κάτι από αυτά στο δωμάτιο που μένετε.

Τις περισσότερες φορές, οι άλλοι επισκέπτες εξέρχονται από τα δωμάτιά τους για να παρακολουθήσουν αυτό το απίστευτα συγκινητικό και πατριωτικό θέαμα.

Τραγωδία: Πέθαναν δύο άνδρες από πτώση από 7ο όροφο ξενοδοχείου

Τραγωδία υπήρξε στην Ισπανία, καθώς δύο άνδρες πέθαναν το πρωί του Σαββάτου (11/7), με έναν ένοικο ξενοδοχείου να πέφτει από τον 7ο όροφο και να προσγειώνεται πάνω σε άλλον άνδρα, με αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν τη ζωή τους.

Το περιστατικό έλαβε τόπο στη Μάλαγα της Ισπανίας και στο ξενοδοχείο Costa del Sol, με ένα Βρετανό που υπολογίζεται γύρω στα 50 χρόνια να πέφτει, χωρίς να διευκρινίζεται αν πήδηξε μόνος του ή αυτό έγινε κατά λάθος, και μετά να... παίρνει μαζί του και έναν Ισπανό, ενώ το θρήνο έσπειρε και ο θάνατος σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ώστε να εξετάσει υπό ποιες συνθήκες έπεσε ο άνδρας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share