Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άφησε φαγητό και νερό έξω από τον τάφο - Την επόμενη μέρα δεν φαντάζεστε ποιος τον επισκέφθηκε

Δεν θα το πιστεύετε

14 Ιουλίου 2020 17:34
Άφησε φαγητό και νερό έξω από τον τάφο - Την επόμενη μέρα δεν φαντάζεστε ποιος τον επισκέφθηκε

Ένας άνδρας άφησε σε έναν τάφο φαγητό και νερό για έναν τρομερό λόγο. Όταν μάθετε θα συγκινηθείτε, ειδικά όταν δείτε ποιος εμφανίστηκε.

Ο 28χρονος Κέλι Κενινγκάου Πραγίτνο ζει στο Ινδονησιακό νησί της Ιάβας. Μια μέρα σε ένα νεκροταφείο, είδε μια πολύ ιδιαίτερη γάτα να κάθεται δίπλα σε έναν τάφο και σχεδόν ράγισε η καρδιά του! Την πρώτη φορά που την είδε, σκέφτηκε ότι απλώς έμενε εκεί. Άφησε στο πεινασμένο ζώο λίγο φαγητό και νερό και συνέχισε το δρόμο του.

Αλλά την επόμενη μέρα, άκουσε ξανά το ίδιο νιαούρισμα. Ήταν η γάτα που βρισκόταν δίπλα στον ίδιο τάφο, μακριά από το φαγητό και το νερό. Ο άντρας αποφάσισε να φροντίσει την φτωχή γάτα και να ετοιμάσει άλλο ένα γεύμα για αυτή. Όταν πλησίασε λίγο πιο κοντά, κατάλαβε ότι η γάτα δεν έμοιαζε καθόλου με αδέσποτη.

Επανέλαβε τη διαδικασία και την επόμενη μέρα. Τελικά, η γάτα τον άφησε να την φροντίσει και έτσι ο Κέλι αποφάσισε να υιοθετήσει το ζώο. Δεν είναι το πρώτο ζώο που μένει σε ένα νεκροταφείο, αφού και αυτός εδώ ο σκύλος για 16 χρόνια δεν έφευγε από έναν τάφο για τον πιο σπαρακτικό λόγο.

Αλλά ό, τι και αν έκανε ο Κέλι, ένα πράγμα δεν άλλαζε: η γάτα επέστρεφε στον τάφο κάθε μέρα. Έπρεπε να καταλάβει τι συνέβαινε. Μετά από μερικές έρευνες, ανακάλυψε κάτι εκπληκτικό: «Από τη στιγμή που πέθανε ο ιδιοκτήτης της γάτας, εκείνη έμενε στον τάφο του. Δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι. Ήταν εκεί για σχεδόν ένα χρόνο, κοιμόταν εκεί και νιαούριζε».

Η γάτα και ο ιδιοκτήτης της πρέπει να είχαν μια υπέροχη σχέση. Ο Κέλι τη φροντίζει καθώς εκείνη συνεχίζει να θρηνεί και είναι εντυπωσιασμένος από την αφοσίωση του ζώου στον προηγούμενο ιδιοκτήτη της.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share