Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το «Καφέ Της Χαράς» υπάρχει στην πραγματικότητα - Πού θα το βρείτε;

Απίστευτο και όμως αληθινό

14 Ιουλίου 2020 15:45
Το «Καφέ Της Χαράς» υπάρχει στην πραγματικότητα - Πού θα το βρείτε;

Το «Καφέ της Χαράς» μπορεί να έχει καεί στο σενάριο της γνωστής σειρά, ωστόσο στην πραγματική ζωή ζει και βασιλεύει.

Βάσει αυτού, επιστρέφουμε στο Κολοκοτρωνίτσι, με τη Βάλια και τον Μανωλάκη να ετοιμάζονται να κάνουν τη Χαρά Χάσκα και τον Περίανδρο Πόπωτα… συμπέθερους, και εδώ θα δείτε τις εξελίξεις που αναμένονται από τη νέα σεζόν.

Το «Καφέ» της πρωτευουσιάνας υπάρχει στην πραγματικότητα, έχει ακριβώς το ίδιο όνομα και… ανήκει σε Αθηναία που αποφάσισε να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και να κάνει αποκέντρωση σε ένα γραφικό χωριουδάκι.

Πού βρίσκεται το πραγματικό «Καφέ της Χαράς»;

Το ιστορικό μαγαζί της Χαράς Πετροπούλου –όπως είναι το όνομα της ιδιοκτήτριας- βρίσκεται στην πλατεία ενός από τα ομορφότερα χωριά της Ευρυτανίας, το Κλαυσί. Πετρόχτιστο και με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, μετρά πολλά χρόνια παρουσίας στο χωριό, ενώ τον περασμένο αιώνα λειτουργούσε ως μπακάλικο – χασάπικο.

Η Χαρά το κληρονόμησε σχεδόν ερείπιο από τον παππού της, όπως ακριβώς και η «πρωτευουσιάνα» της σειράς, η οποία το κληρονόμησε από τη γιαγιά της…

Δείτε το!

Η Γωγώ από το "Καφέ της Χαράς" έγινε 36 και είναι πιο όμορφη από ποτέ - Δείτε πώς είναι σήμερα και θα "μείνετε"

Η Γωγώ δεν συμμετέχει στο νέο «Καφέ της Χαράς», και είναι αισθητή η απουσία της. Κανείς δεν ξέχασε το γλυκό κορίτσι, που πλέον έγινε για μια πανέμορφη γυναίκα. Πώς είναι όμως σήμερα;

Η Ελένη Λιάσκα πλέον ζει μόνιμα στη Ρωσία με τον σύζυγό της, παραμένει όμως ενεργή στα social media. Μερικούς μήνες πριν ανέβασε μια φωτογραφία, που μας έκανε όλους να παραμιλάμε, όπως και η φωτογραφία της Κανέλας με μαγιό.

Δείτε την Ελένη Λιάσκα στη μοναδική φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε με μαγιό, από το καλοκαίρι του 2019. Μπορούμε να πούμε ότι είναι στα καλύτερά της.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τι σχέση έχει ο "Μανωλάκης" από το "Καφέ της Χαράς" με την κολλητή της Ελένης Βλαχάκη;

Τι σχέση έχει ο Πάρης Σκαρτσολιάς με την Ελένη Φίλιππα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων των νέων επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!». Οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν για τον νέο κύκλο επεισοδίων, ενώ ο τηλεοπτικός Μανωλάκης, Πάρης Σκαρτσολιάς, έκανε και μία αποκάλυψη που ελάχιστοι γνώριζαν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πώς η ηθοποιός Ελένη Φίλιππα, η δικηγόρος Έλλη Ρούσσου στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», είναι η μητριά του. «Η Ελένη είναι για μένα ο άνθρωπος που θα τρέξω όταν χρειάζομαι κάτι για το θέατρο, ο άνθρωπος που θα του δείξω τη δουλειά μου. Είναι ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι περισσότερο σε αυτόν τον τομέα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share