Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η κοπέλα της φωτογραφίας έκρυβε το δεξί της πόδι για χρόνια - Όταν την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε

Σκέφτηκε μέχρι και να αυτοκτονήσει

14 Ιουλίου 2020 14:31
Η κοπέλα της φωτογραφίας έκρυβε το δεξί της πόδι για χρόνια - Όταν την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε

Η κοπέλα στην φωτογραφία έκρυβε για όλη την ζωή της το δεξί της πόδι, και είχε φτάσει ένα βήμα πριν την αυτοκτονία. Η ιστορία της θα σας δώσει δύναμη.

Η εφηβεία είναι αναγνωρισμένη από όλους ως η χειρότερη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Κάθε μικρό πράγμα φαίνεται πολύ πιο βαρύ, ειδικά όταν έχει να κάνει με το σχολείο, τους φίλους και την απότομη αλλαγή του σώματος.

Φανταστείτε πως θα ένιωσε μία κοπέλα που στα 15 της διαγνώστηκε με μία πολύ σπάνια ασθένεια. Η Μέγκαν Μπάρναντ ξύπνησε ένα πρωί και είδε πως το ένα της πόδι ήταν λίγο πρησμένο. Βέβαια δεν πονούσε συνέχεια, έτσι δεν του έδωσε και πολύ σημασία. Η ζωή της άλλαξε κυριολεκτικά από τότε, όπως συνέβη και σε μια άλλη μητέρα, μετά από μια φωτογραφία που κατέστη μοιραία.

Δυστυχώς όμως, το πρήξιμο δεν υποχώρησε. Οι λεμφαδένες στο αριστερό της πόδι είτε ποτέ δεν αναπτύχθηκαν εντελώς, είτε τραυματίστηκαν κάποια στιγμή. Αυτό σημαίνει πως το υγρό που κανονικά επεξεργάζεται, παραμένει παγιδευμένο στο πόδι, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να κουβαλάει μέχρι και 3 λίτρα τη μέρα από περιττά υγρά.

Χειροτέρεψε τόσο πολύ, που όταν ήταν 20, σκεφτόταν σοβαρά να αυτοκτονήσει. Έγραψε μέχρι και αποχαιρετιστήριο γράμμα στους γονείς της.

Έκρυβε την ασθένειά της για πάνω από 10 χρόνια. Φορούσε μόνο φαρδιά παντελόνια για να κρύβει το πόδι της. Είχε καταφέρει να κρύψει το πόδι της ακόμα και από το αγόρι της για 6 μήνες.

Όταν τελικά του το αποκάλυψε, δεν είχε ιδέα ότι θα μπορούσε να του κρύβει κάτι τόσο σοβαρό για τόσο καιρό. Αλλά πλέον δεν κρύβεται από κανέναν. Πλέον νιώθει ανακουφισμένη, αφού δεν χρειάζεται να κρύβει την ασθένειά της. Βέβαια χρειάζεται αρκετές χιλιάδες δολάρια για να καταφέρει να θεραπευτεί.

Έτσι ελπίζει να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται. Ελπίζει η ιστορία της να εμπνεύσει και άλλους να μην κρύβουν την πάθησή τους. Δείτε το βίντεο της Μπάρναντ και βοηθήστε την, δωρίζοντας στην σελίδα της στο GoFundMe.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share