Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δείτε τι κάνουν για να πουλούν τα κοτόπουλα ακριβότερα – Ούτε που πάει το μυαλό σας

Μεγάλη απάτη

13 Ιουλίου 2020 18:06
Δείτε τι κάνουν για να πουλούν τα κοτόπουλα ακριβότερα – Ούτε που πάει το μυαλό σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή την απάτη που κάνουν στα κοτόπουλα για να τα πουλούν πιο ακριβά δεν την γνωρίζαμε. Μόλις δείτε τι κάνουν θα μείνετε άφωνοι.

Υπάλληλοι σε εταιρία πτηνοτροφίας φουσκώνουν τα κοτόπουλα με αλατόνερο. Αυτή η τακτική που είναι επίσης γνωστή και ως «ενίσχυση» ή «ένεση», είναι μια διαδικασία κατά την οποία ορισμένες εταιρείες παγκοσμίως κάνουν ένεση στο ωμό κρέας κοτόπουλου με αλατόνερο, ζωμό κοτόπουλου ή κάποιο συνδυασμό αυτών. Ακόμα μια απάτη μετά από αυτή που εντόπισαν σε ένα συσκευασμένο προϊόν.

Οι πτηνοτρόφοι εφαρμόζουν αυτή τη διαδικασία από τη δεκαετία του 1970, υποστηρίζοντας ότι κάνει το κρέας πιο ζουμερό και πιο νόστιμο. Το κοτόπουλο συνήθως περιέχει 15% του συνολικού βάρους του σε αλατόνερο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να περιέχει μέχρι και 30%.

Δεδομένου ότι η τιμή του κοτόπουλου βασίζεται στο βάρος του, οι αγοραστές πληρώνουν πιο ακριβά το “ενισχυμένο” κοτόπουλο. Επίσης, το επιπλέον νάτριο μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες στην λειτουργία της καρδιάς.

Οι εταιρίες παραγωγής που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική, δεν είναι ως τώρα υποχρεωμένες να το αναφέρουν στην ετικέτα του προϊόντος.

Με αυτόν τον τρόπο θα κόψετε εύκολα και γρήγορα το κοτόπουλο - Δοκιμάστε το

Σε όλους μας αρέσει το κοτόπουλο, αλλά και όλοι συμφωνούμε ομόφωνα ότι το κόψιμο του είναι χρονοβόρο. Το παρακάτω βίντεο όμως το κάνει παιχνιδάκι!

Θεωρείται το κόψιμο του κοτόπουλου μια δύσκολη διαδικασία; Αυτός είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να το κόψετε. Στην συνέχεια δοκιμάστε αυτή εδώ την συνταγή, που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας.

Δείτε βήμα βήμα τη διαδικασία:

Δόλωσαν ολόκληρο κοτόπουλο και το έριξαν στη θάλασσα - Δε θα πιστέψετε τι κατέγραψε η κάμερα

Κάποιοι άνδρες αποφάσισαν να πάνε για ψάρεμα. Έτσι αγόρασαν ένα ολόκληρο κοτόπουλο, το έβαλαν σε αγκίστρι και το έριξαν στη θάλασσα. Αυτό που έγινε μετά από λίγο θα σας αφήσει άφωνους. Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα συγκλονίζει.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όσα κατέγραψαν με την κάμερά τους, αφού σκοπός τους δεν είναι να πιάσουν τα ψάρια για να τα θανατώσουν παρά μόνο για να συντηρούν το κανάλι τους στο Youtube. Ελάχιστοι, άλλωστε, θα έκαναν ό,τι θα δείτε να κάνουν στο τέλος την ψαρούκλα που έπιασαν με το κοτόπουλο.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share