Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Η κίνηση ενός στρατιωτικού μπροστά από το ΑΤΜ που “λύγισε” όλη την πόλη!

Δείτε τι έκανε

13 Ιουλίου 2020 15:09
Η κίνηση ενός στρατιωτικού μπροστά από το ΑΤΜ που “λύγισε” όλη την πόλη!
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Όλα έγιναν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού 40 Εκκλησιών, στο ΑΤΜ. Αυτό που έκανε ένας στρατιωτικός είναι άξιο θαυμασμού.

Το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ βρήκε έξω από τράπεζα στην Ξάνθη ένας στρατιωτικός ο οποίος χωρίς να μπει καν στον πειρασμό να σκεφτεί το ενδεχόμενο να κρατήσει το δελεαστικό ποσό, κατέφυγε άμεσα στην Αστυνομική Διεύθυνση παραδίδοντας τα χρήματα που είχε βρει στον δρόμο. Σε αντίθεση με αυτόν εδώ τον παππού, που μετάνιωσε πικρά αυτό που έκανε όταν βρήκε ξεχασμένα λεφτά σε ΑΤΜ.

Τα χρήματα βρέθηκαν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού 40 Εκκλησιών, γεγονός που όπως φαίνεται έκανε τον Στρατιωτικό να σκεφτεί πως κάποιος πολίτης τα είχε μόλις “σηκώσει” από τον τραπεζικό του λογαριασμό και χωρίς δεύτερη σκέψη ο ίδιος παρέδωσε ολόκληρο το χρηματικό ποσό στην Αστυνομία.

Άμεσα εντοπίστηκε ο κάτοχος των χρημάτων, που ήταν γνωστός ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής ο οποίος είχε χάσει τις 3.000 ευρώ ενώ πήγαινε να τα καταθέσει στην Τράπεζα. Μάλιστα ο ίδιος δεν μπορούσε να διανοηθεί το πόσο τυχερός στάθηκε μέσα στην ατυχία του, μιας και τα χρήματα προέρχονταν από τις εισπράξεις της επιχείρησής του. Ο ίδιος στη συνέχεια αρνήθηκε να παραλάβει το ποσό, που κατά τον Νόμο, δικαιούται να λάβει για την πράξη του.

30χρονος πήγε να ληστέψει ένα ΑΤΜ...Λίγα λεπτά αργότερα το μετάνιωσε με αυτό που συνέβη

Ένας άνδρας, γύρω στα 30, με το πρόσωπο καλυμμένο, για να μην τον αναγνωρίσουν, φθάνει έξω από ένα βενζινάδικο στην Τάουνσβιλ, με ένα κλεμμένο φορτηγάκι. Όταν πήγε να ληστέψει όμως το ΑΤΜ, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Αφού σταθμεύει το φορτηγό, σπάει τη γυάλινη πόρτα, χρησιμοποιώντας πρώτα ένα τσιμεντένιο πλακάκι και μετά ένα μεγάλο σφυρί. Τελικά μπαίνει μέσα και κρατώντας μία αλυσίδα κατευθύνεται προς το ATM. Μπορεί λοιπόν άλλοι να βρίσκουν άθελα τους ξεχασμένα χρήματα στο ΑΤΜ, ωστόσο άλλοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποσπάσουν τεράστια χρηματικά ποσά.

Η αλυσίδα -η οποία είναι στερεωμένη στο φορτηγό- χαλάει το σχέδιο του κλέφτη, αλλά τελικά, φαίνεται να καταφέρνει να τη "γαντζώσει" στο ΑΤΜ. Δεν καταλαβαίνει, όμως, ότι εν τω μεταξύ, η αλυσίδα έχει κοπεί στα δύο.

Και όταν μπαίνει ξανά στο φορτηγό, για να φύγει με φόρα, τραβώντας το ΑΤΜ πίσω του,παίρνει μαζί του μόνο την αλυσίδα.

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share