Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζευγάρι γυναικών κάνει έρανο για να αποκτήσει παιδί - Ζητά 3.500 ευρώ

Είναι μαζί 13 ολόκληρα χρόνια

10 Ιουλίου 2020 12:35
Ζευγάρι γυναικών κάνει έρανο για να αποκτήσει παιδί - Ζητά 3.500 ευρώ
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δημόσια έκκληση για έρανο έκαναν δυο γυναίκες που είναι παντρεμένες, προκειμένου να αποκτήσουν παιδί, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία μέριμνα για όσους γονείς του ιδίου φύλου θέλουν ένα παιδί.

Σύμφωνα με τη Mirror, η Μέγκαν Πέρι Ουίλις και η Λία Πέρι Ουίλις, οι οποίες είναι μαζί 13 ολόκληρα χρόνια, προσπαθούν να βρουν χρήματα για να κάνουν παιδί με σπέρμα δότη. Επίσης, δείτε τι έκανε αυτό το ζευγάρι στην επέτειο του γάμου του.

Το ΕΣΥ της Βρετανίας επιτρέπει να γίνει η διαδικασία δωρεάν, μόνο αν έχει προηγηθεί συγκεκριμένος αριθμός κύκλων θεραπείας, σε ιδιωτικές ιατρικές υπηρεσίες. Οι γυναίκες είπαν ότι συναντήθηκαν στο ίδιο Κολέγιο και αρχικά ήταν φίλες. Αργότερα έγιναν ζευγάρι, ωστόσο δεν το έχουν πλήρως αποδεχτεί οι οικογένειές τους.

Ζευγάρι περιμένει παιδί αλλά θέλουν να το θηλάζει και η ερωμένη τους (photos)

Ζευγάρι περιμένει παιδί αλλά θέλουν να το θηλάζει και η ερωμένη τους! Μπορεί τυπικά οι Μάικ και Λο Τέιλορ να είναι ζευγάρι, ωστόσο η οικογένειά τους είναι λίγο πιο... διευρυμένη σε σχέση με τα συνηθισμένα πλαίσια, καθώς μετά από ένα τρίο με τη συμμετοχή της Τζες Γούντστοκ, αποφάσισαν ο κύκλος αυτός να ανοίξει λιγάκι -τουλάχιστον κατά ένα άτομο. Ενώ, ένα ζευγάρι έπαθε σοκ, όταν συνειδητοποίησε που είχε στείλει την selfie του.

Πλέον, στην οικογένεια ετοιμάζεται να μεγαλώσει κατά ένα ακόμη μέλος, καθώς η κύρια σύζυγος (η Λο Τέιλορ) εγκυμονεί. Αυτό δεν σημαίνει πως θα μπει στο... περιθώριο η αναπληρωματική σύζυγος, καθώς επιθυμία όλων είναι να συνεισφέρει στην ανατροφή του παιδιού με την εντελώς κυριολεκτική σημασία, δηλαδή να θηλάσει το βρέφος της οικογένειας στο Κολοράντο.

«Ήθελα η Τζες να βρίσκεται με αυτό το μωρό όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί θα μοιάζει με εμένα και τον Μάικ, οπότε θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το DNA της», είπε η Λο, σύμφωνα με τη New York Post.

Άλλωστε, η οικογένεια διαβεβαιώνει ότι ο απόγονός της όχι μόνο δεν θα ζήσει τραυματικές σκηνές μέσα στο σπίτι σε πιθανές σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά θα γίνει δέκτης τριπλής αγάπης και αφοσίωσης.

Οι Μάικ και Λο Τέιλορ είχαν ήδη παντρευτεί, όταν συμμετείχαν σε ένα τρίο με την Γούντστοκ τον Ιούλιο του 2018, το οποίο προχώρησε γρήγορα σε κάτι πιο σοβαρό.

«Θυμάμαι την επόμενη ημέρα από αυτήν που συναντήσαμε την Τζές, συμφωνήσαμε και οι δύο ότι θέλαμε να δούμε περισσότερα από εκείνη. Και στους δύο μας άρεσε πολύ να είμαστε κοντά της, ήταν οργανικό όπως κάθε φυσιολογική σχέση», είπε ο Λο. Για να συμπληρώσει πως μπορεί να μοιάζει λίγο περίεργο όταν κάποια γυναίκα «αφήνει μια άλλη να θηλάσει το παιδί της».

Ο διάδοχος της οικογένειας αναμένεται τον Δεκέμβριο αυτού του έτους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share