Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Για 50 χρόνια αυτό το λούνα παρκ δεχόταν χιλιάδες επισκέπτες - Μόλις δείτε τι έκαναν εκεί, θα τρομοκρατηθείτε

Τραγικό

9 Ιουλίου 2020 18:05
Για 50 χρόνια αυτό το λούνα παρκ δεχόταν χιλιάδες επισκέπτες - Μόλις δείτε τι έκαναν εκεί, θα τρομοκρατηθείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το λούνα πάρκ δεχόταν καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες, που διασκέδαζαν με τον πιο περίεργο τρόπο. Δεν πάει το μυαλό σας στο τι έκαναν.

Αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως ακόμα και πιο παλιά, κάποιοι άνθρωποι είχαν μία πολύ μοναδική αντίληψη της έννοιας ‘διασκέδαση’. Οι φωτογραφίες είναι από το 1907 και δείχνουν ένα πολύ ξεχωριστό λούνα παρκ. Στην πρώτη εικόνα φαίνονται 3 γυναίκες να κάθονται σε ένα ποτάμι και να είναι περιτριγυρισμένες από αλιγάτορες.

Τότε, ‘Η Φάρμα με τους Αλιγάτορες’ ήταν ένας πολύ γνωστός τουριστικός προορισμός στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Ερχόντουσαν επισκέπτες για να δουν τους κροκόδειλους, να τους ταΐσουν με κότες και να τους δουν να δημιουργούν τέχνη. Είχαν επίσης την ευκαιρία να τους καβαλήσουν και μέσα στο πάρκο. Οι εικόνες προκαλούν οργή πλέον, όπως και αυτό που βρέθηκε μέσα σε μια δαγκάνα σε πάρκο, για εμπορικούς σκοπούς.

Το κατάστημα δώρων είχε μεγάλη γκάμα από προϊόντα φτιαγμένα με δέρμα κροκόδειλου, όπως παπούτσια, τσάντες και χαρτοφύλακες.

γυναίκες με κροκόδειλο

Οι περισσότεροι δεν φοβόντουσαν τα ζώα και ακόμα και τα μικρά παιδιά μπορούσαν να παίζουν μαζί τους. Η πλειοψηφία τους είχε γεννηθεί σε συνθήκες αιχμαλωσίας.

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας, Francis Earnest και ο συνέταιρος του, Joe Campbell κράτησαν το πάρκο ανοιχτό μέχρι το 1953. Ο Earnest εκπαιδευόταν σαν μάγειρας και δούλευε σε μία καφετέρια πριν αποφασίσει να δαμάσει μερικά άγρια ζώα.

Εδώ, η συμπεριφορά των επισκεπτών πρέπει να κέντρισε την περιέργεια των αλιγατόρων. Η ιδέα των ‘δικαιωμάτων των ζώων’ δεν υπήρχε καν τότε και έτσι εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με ένα ζώο, το πυροβολούσαν αμέσως.

Οι επισκέπτες έβγαζαν φωτογραφίες με τα ερπετά και δεν τους φαινόταν κάτι παράξενο. Οι κροκόδειλοι ήταν δεμένοι με λουριά και τους φερόντουσαν σαν παιχνίδια.

Το πάρκο έκλεισε για ένα λόγο που κανείς δεν περίμενε: Οι γείτονες παραπονέθηκαν πως όταν έβρεχε πολύ τα ζώα πήγαιναν στις αυλές τους. Δεν έχει καταγραφεί κάποιο περιστατικό τραυματισμού επισκέπτη. Υπάρχει μόνο μία ιστορία ενός φύλακα που τον δάγκωσε ένας αλιγάτορας αφού του πάτησε την ουρά.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share