Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποφάσισε να κάνει μακιγιάζ για το γάμο της κόρης της - Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσει άφωνους (Video)

Ολική «μεταμόρφωση»

9 Ιουλίου 2020 14:57
Αποφάσισε να κάνει μακιγιάζ για το γάμο της κόρης της - Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσει άφωνους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ως μαμά της νύφης θέλησε να κάνει το δικό της ξεχωριστό μακιγιάζ για να είναι και εκείνη από την πλευρά της όμορφη στο γάμο της κόρης της. Το αποτέλεσμα που θα δείτε στο βίντεο, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό… Ενώ, μία νύφη βίωσε τον χειρότερο εφιάλτη την ημέρα του γάμου της.

Κάμερα κατέγραψε την ημέρα του γάμου κάτι σοκαριστικό πίσω από το ζευγάρι - Μόλις δείτε τον καθρέφτη...

Αυτό που κατέγραψε η κάμερα την ημέρα του γάμου αυτού του ζευγαριού, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι. Μόλις το δείτε θα καταλάβετε τον λόγο.

Ο Ντάνιελ Μπουκέρι, ένας τραγουδιστής και στιχουργός από την Μελβούρνη, έδωσε ένα εκπληκτικό σόου στον γάμο του αδερφού του το 2015. Μπορεί να έχουμε δει πολλά απρόοπτα, μέχρι και να πέφτουν μπουνιές σε έναν γάμο, ωστόσο αυτό παρακάτω ήταν τελείως απρόσμενο, ειδικά για το ζευγάρι. Μέχρι σήμερα, η παράστασή του θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος λόγος που έχει ακουστεί ποτέ από κουμπάρο:

‘Νιώθω τιμή που είμαι ο κουμπάρος του αδερφού μου και έτσι αποφάσισα να ετοιμάσω μία μικρή έκπληξη για εκείνον και την γυναίκα του για την μέρα του γάμου τους,’ είχε γράψει ο Ντάνιελ στην αρχική του ανάρτηση στο Facebook. Το βίντεο το έχουν δει πάνω από 4 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Υπάρχει καλύτερο και πιο γλυκό δώρο από ένα τραγούδι;

31χρονος γαμπρός έφυγε από τη δεξίωση του γάμου του με... χειροπέδες

Έχουμε δει πάρα πολλές ιστορίες από γάμους που δεν είχαν και την πιο φυσιολογική έκβαση όμως κάτι αντίστοιχο με την ιστορία που ακολουθεί σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Σε καμία περίπτωση αυτή η νύφη δεν περίμενε την ωραιότερη ημέρα της ζωής της να δει το σύζυγό της να φεύγει από τη δεξίωση του γάμου τους με... χειροπέδες. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνιστή έναν γαμπρό που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τον πιο ξεχασιάρη γαμπρό όλων των εποχών.

Ο 31χρονος Μάθιου Έιμερς από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ μάλλον δεν ήταν και τόσο ευτυχής με το γάμο του, αφού το ίδιο εκείνο βράδυ επιχείρησε να απατήσει την νέα του σύζυγο και «την έπεσε» σε μια έφηβη σερβιτόρα με πολύ άσχημο τρόπο, καλώντας την «έξω» για να κάνουν «ό,τι ήθελε εκείνη».

Η κοπέλα τον απέρριψε και συνέχισε τη δουλειά της, όμως όταν πήγε κάποια στιγμή στην τουαλέτα ο Έιμερς την ακολούθησε. Εκεί δεν περιορίστηκε απλώς στα λόγια, αλλά άρπαξε την κοπέλα, την άγγιξε με τη βία και γδύθηκε, κατεβάζοντας το παντελόνι και το εσώρουχό του!

Η έφηβη κατόρθωσε να του ξεφύγει και προσπάθησε να μην δώσει συνέχεια στο περιστατικό, όμως ο γαμπρός δεν ησύχαζε με τίποτα και λίγο αργότερα άρχισε να… παίζει μπουνιές με τους καλεσμένους του. Ο καβγάς μάλιστα γενικεύτηκε τόσο, που κλήθηκε η αστυνομία και ο 31χρονος άντρας έφυγε από την δεξίωση του γάμου του σιδηροδέσμιος.

Πλέον αντιμετωπίζει μια σειρά κατηγορίες για εξύβριση και επίθεση, ακόμα και κατά των αστυνομικών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share